L'alcalde de Piles delega competències en tots els regidors sense acord previ

David Morant ha pres aquesta decisió insòlita després que l’oposició li haja impedit apujar-se el sou en concepte de dedicació exclusiva.

VÍDEO | L\'alcalde de Piles delega competències en tots els regidors sense acord previ

L'alcalde de Piles, David Morant, ha delegat competències, sense acord previ i per decret, en els onze regidors de l’Ajuntament de la localitat de la Safor, inclosos els de l’oposició.

Aquesta decisió ha sigut motivada per la negació de PSPV, Compromís i PP d'accedir a una pujada de sou del primer edil fins als 32.000 euros anuals en concepte de dedicació exclusiva. Així, Morant es quedarà amb un salari de 24.000 euros l’any. 

L’alcalde, d’Independents per Piles, governa en minoria en aquesta legislatura, ja que té cinc edils, enfront dels sis que suma l'oposició. 

Morant ha explicat als micròfons d'À Punt que les dues propostes de sou que va fer estaven contrastades amb la resta de pobles de la rodalia que tenen platja. 

La situació ja ha provocat una dimissió, del propi partit de l’alcalde, Justo Pons. Morant ha qualificat aquest fet com molt desagradable, perquè segons ha explicat, està motivada per les contínues notícies falses publicades a través de les xarxes socials.

Tot fa indicar que l'Ajuntament de Piles tindrà una legislatura complicada si no es recondueix la situació entre les forces polítiques que conformen la corporació.

També et pot interessar

stats