Ocupació autònoma, rodalies, dependència i pactes acaparen els discursos electorals

Els partits valencians continuen presentant les seues propostes quan falten deu dies per a les eleccions del 28A.

VÍDEO | Ocupació autònoma, rodalies, dependència i pactes acaparen els discursos electorals

La candidata a les Corts per València, María José Català, ha anunciat que el Partit Popular impulsarà una llei d'emprenedors si guanya les pròximes eleccions autonòmiques, la qual establirà una quota zero durant el primer any per als treballadors menors de 30 anys i tarifa plana de 60 euros per a tots els nous emprenedors durant dos anys.

Per la seua part, el candidat del PSPV a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat una ampliació de 4.000 places en residències i centres de dia. Ha assenyalat que amb aquesta mesura pretén "fer un pas més per a crear una xarxa més potent de residències públiques i concertades que beneficie a aquelles persones que ja no poden viure soles".

Pel que fa a Compromís, la candidata a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, i el cap de llista al Congrés per València, Joan Baldoví, han reclamat a l'Estat les competències en els trens de rodalies per a millorar el transport públic. 

El candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó, i la presidenta del Parlament d'Andalusia, Marta Bosquet, han inaugurat aquest dijous l'envelat ciutadà a València. En l'acte, Cantó ha defés que, després de les eleccions del 28A, vol importar el govern andalús a la Comunitat Valenciana, és a dir, un pacte entre Ciutadans i el Partit Popular. 

Unides Podem-Esquerra Unida s'ha compromés a Alacant a dignificar el treball de les kellys i les aparadores del calcer. Ho ha fet en un acte en què ha presentat les seues propostes per al xicotet comerç, les pimes i l'ocupació autònoma que ha comptat amb la presència de la candidata al Congrés per Madrid Irene Montero. 

També et pot interessar

stats