L'Oficina de Turisme d'Alacant sense acabar i pendent de trasllat

Una comissió Ajuntament-Generalitat avaluarà el cost econòmic i jurídic de traslladar-la

L\'Oficina de Turisme d\'Alacant sense acabar i pendent de trasllat
L'Oficina de Turisme d'Alacant sense acabar i pendent de trasllat

La nova Oficina de Turisme que s'està construint a l'esplanada del port d'Alacant ha generat polèmica. La ciutadania s'oposa a la ubicació on s'està construint ara mateix. Amb una estructura de ferro i dos plantes d'alçària, tapa parcialment les vistes de la façana marítima alacantina.

Es tracta d'una obra finançada per Turisme de la Generalitat que va projectar l'anterior tripartit alacantí, i que l'actual alcalde popular Luis Barcala ha sol·licitat parar i traslladar.

Hui, en una reunió entre l'Ajuntament i la Generalitat, Luis Barcala i Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, han deixat en mans d'una comissió de seguiment el possible trasllat d'esta oficina. Eixa comissió estudiarà els informes jurídics i econòmics per a saber les conseqüències de canviar de lloc l'oficina.

Luis Barcala ha afirmat que "el canvi d'ubicació exigeix una tramitació pels compromisos del contracte amb l'empresa adjudicatària. I hi ha predisposició que eixa oficina siga emblemàtica al millor lloc possible, amb visibilitat i pas dels turistes". D'altra banda, Francesc Colomer ha afegit que la ciutat d'Alacant "mereix una oficina de turisme del segle XXI i la situació queda ara subjecta als termes del contracte entre les parts".

Mentrestant, l'oficina continua l'obra perquè no hi ha base jurídica per a paralitzar-la. 

També et pot interessar

stats