Mireia Mollà renuncia a continuar a les Corts i competirà per l'alcaldia d'Elx

La diputada de Compromís abandonarà el parlament valencià després de 12 anys d'activitat.

La diputada de Compromís Mireia Mollà en una imatge d'arxiu
La diputada de Compromís Mireia Mollà en una imatge d'arxiu / Compromís

La diputada autonòmica i regidora de l'Ajuntament d'Elx (Baix Vinalopó), Mireia Mollà, no optarà a les primàries per a encapçalar la llista de la Compromís per Alacant a les Corts Valencianes. 

En una compareixença davant els mitjans de comunicació, Mollà ha anunciat la decisió de tancar "una etapa molt important" al parlament valencià i la voluntat de centrar els esforços en competir per l'alcaldia d'Elx.

Mollà posarà fi a una etapa de 12 anys com a portaveu de la coalició a les Corts, en què ha destacat per la denúncia en casos de corrupció com la causa Cooperació, que va dur a la presó l'exconseller Rafael Blasco.

L'encara diputada autonòmica de Compromís s'ha mostrat orgullosa d'haver participat en el "canvi polític després de 20 anys del govern del PP" i ha defés que el seu nou estatuts no disminuirà la capacitat d'influència en favor de la ciutat del Baix Vinalopó, en cas que guanye les primàries a l'alcaldia. Més encara, ha posat en valor les connexions que ha fet com a diputada "perquè la meua veu s'escolte i siga molt més capaç d'aconseguir les millores que Elx necessita per part del govern autonòmic".

En aquest sentit ha apuntat a Mònica Oltra –a la qual s'ha referit com "la futura presidenta de la Generalitat"– perquè "es comprometa amb els il·licitans molt més del que ha passat aquests quatre anys".

També et pot interessar

stats