Ribó presenta en l'assemblea de l'ONU el Centre per a l'Alimentació Sostenible

La nova institució de la Marina de València, encarregada de lluitar contra la malnutrició, s'inaugurarà el pròxim mes d'abril.

Ribó presenta en l\'assemblea de l\'ONU el Centre per a l\'Alimentació Sostenible
Ribó presenta en l'assemblea de l'ONU el Centre per a l'Alimentació Sostenible

L'alcalde de València, Joan Ribó, està a Nova York per a presentar aquest dimarts en l'assemblea general de l'ONU el Centre Mundial per a l'Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), que estarà situat en la Marina de València i s'inaugurarà el pròxim mes d'abril.

La nova institució pretén facilitar la lluita contra la malnutrició i la desnutrició des d'una visió innovadora, a més de fomentar l'alimentació sostenible i sensibilitzar la ciutadania. "Coordinarem les administracions locals de tot el món en polítiques alimentàries ecològiques i de proximitat", ha resumit l'alcalde en el seu compte de Twitter.

En arribar a la ciutat més poblada dels Estats Units, Ribó s'ha reunit amb una representació de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació (FAO), organització impulsora d'aquest centre internacional. Encapçalava la comitiva el secretari general, Graziano da Silva, amb qui ha parlat del full de ruta previst per a la posada en funcionament del CEMAS.

El mandatari valencià també ha aprofitat la visita per a reunir-se amb membres de l'ambaixada d'Espanya a les Nacions Unides i amb un grup de valencians i valencianes que viuen a la metròpoli. "Els millors ambaixadors que pot tindre la ciutat de València a Nova York! Sorprés del vostre coratge. Espere veure-vos prompte de nou a casa", publicava en les seues xarxes socials.

També et pot interessar

stats