Sordo creu que el govern espanyol encara aprovarà canvis en matèria laboral

El secretari general de CCOO critica que les patronals CEOE i Cepyme hagen fet "tots els esforços" perquè no hi haja canvis.

El secretari general de CCOO, Unai Sordo (esquerra), participa en el desdejuni organitzat per la Cadena SER
El secretari general de CCOO, Unai Sordo (esquerra), participa en el desdejuni organitzat per la Cadena SER / Manuel Bruque (Efe)

El secretari general de Comissions Obreres (CCOO), Unai Sordo, ha afirmat que el govern de Pedro Sánchez farà algun moviment en matèria laboral i "alguna qüestió més" que no ha concretat, i ha recordat a la patronal que encara s'està en període hàbil de legislatura.

Sordo ha assenyalat, en un desdejuni informatiu de la Cadena SER a València, que en aquests moments cal ser prudents, però li consta, ha dit, que hi haurà moviment en aquest sentit. El govern "no té moltes alternatives més" en el compromís sobre la derogació de la reforma laboral, ha expressat el dirigent de CCOO. A més, ha recordat que al desembre van quedar tancats alguns textos sobre la legislació laboral.

Encara que ha reconegut que el govern ja hauria d'haver actuat, ha considerat "no defensable" que les patronals CEOE i Cepyme hagen fet "tots els esforços" perquè no canvie res, i "escandalitzar-se" quan es precipita el final de la legislatura.

També et pot interessar

stats