Tecnologia, turisme i serveis socials en l'últim dimecres de campanya

Quatre dies abans del dia de les eleccions, les candidatures municipals fan actes per tot el territori valencià.

VÍDEO | Tecnologia, turisme i serveis socials en l\'últim dimecres de campanya

Els populars de Sedaví han presentat l'equip de la candidatura, amb Raúl Hellín al capdavant. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha acudit a l’acte per a donar-los suport i animar-los a recuperar el govern del municipi, actualment en mans de Compromís i el PSPV.

A Vila-real, el PSPV ha celebrat l'acte central de campanya on l'expresident del Congrés, José Bono, i el secretari general del PSPV, Ximo Puig, han acompanyat l'alcaldable, José Benlloch. 

El Centre de Congressos Ciutat d’Elx ha sigut el lloc de trobada de simpatitzants i militants de Compromís per a escoltar les propostes de la candidata a l’alcaldia, Mireia Mollà. En l’acte central de campanya també han intervingut la portaveu de Compromís, Mónica Oltra, i els candidats a l’alcaldia de Crevillent i Santa Pola.

Amb una performance de balls i cançons, així és com el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de València, Fernando Giner, ha llançat les seues propostes en matèria de neteja de la ciutat. 

La candidata d’Unides Podem a l’alcaldia de València, María Oliver, ha parat atenció a la lluita contra la pujada del preu del lloguer i ha assegurat que la causa està en els apartaments turístics il·legals.

També et pot interessar

stats