Toni Cantó: "Les noves eleccions constaten el fracàs d'un polític, Pedro Sánchez"

34 min.

Que hi haja noves eleccions el 10 de novembre no és responsabilitat de tots els polítics, sinó d'un en concret. Així ho creu el síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó. En una entrevista a Les notícies del matí, Cantó ha assegurat que "les noves eleccions constaten el fracàs d'un polític, Pedro Sánchez"; i ha afegit que Sánchez "no volia trobar suports sinó súbdits" i que espera que la ciutadania "el pose en el seu lloc" en les urnes.

Toni Cantó ha insistit que Sánchez "ha tractat d'enganyar la ciutadania" assenyalant que no ha pogut arribar a un acord per la resta de formacions, i que en realitat "la responsabilitat era seua". 

"Un demòcrata ha de fer tots els possibles per a arribar a acords", ha dit. Així mateix, s'ha preguntat per què "a la Comunitat Valenciana sí que ha pactat amb Podem, mentre que a Madrid no".

Cs preveu desmobilització

Per aquesta falta d'acord, el síndic de Ciutadans creu que "hi haurà desmobilització" de cara a les pròximes eleccions, perquè "la gent està desencantada". Així mateix, Cantó ha defés la proposta del seu partit presentada per Albert Rivera. "Era una proposta que el 90% de la ciutadania espanyola hauria acceptat". També ha afirmat que aquesta situació afectarà la Comunitat Valenciana i que Ximo Puig n'és un dels principals responsables. "Serà una legislatura difícil", ha conclòs.

stats