Una senadora per Castelló s'incorpora a la comissió que estudia el despoblament

Ana Edo (PSOE) formarà part de la comissió especial sobre evolució demogràfica que es constitueix aquest dimarts al Senat.

Ana Edo, en el Senat
Ana Edo, en el Senat / Europa Press

La senadora per Castelló Ana Edo (PSOE) formarà part de la comissió especial sobre evolució demogràfica que es constitueix aquest dimarts al Senat. Segons la parlamentària, “el despoblament és un dels principals reptes als quals s'enfronta la societat espanyola i cal abordar-lo amb contundència i urgència”.

"El despoblament no és una moda, és una realitat que ens preocupa, que té conseqüències socials, econòmiques i ambientals i que ha d'abordar-se com una política d'Estat per damunt de qualsevol altre interés", ha defensat Edo.

La senadora ha destacat la importància que totes les administracions hagen incorporat el despoblament a l'agenda política. Per a Edo, “visibilitzar aquesta realitat és el primer pas per a impulsar mesures que contribuïsquen a revertir la situació”.

La senadora s'ha mostrat convençuda que el Senat serà “un aliat estratègic del territori” per a impulsar una nova ruralitat que genere oportunitats en el medi rural i contribuïsca a revitalitzar els municipis.

També et pot interessar

stats