Primer diumenge de campanya

Els partits recorren la geografia valenciana en plena Setmana Santa.

VÍDEO | Primer diumenge de campanya

Primer diumenge de campanya electoral. La candidata popular a la Generalitat, Isabel Bonig ha afirmat a Elx que només un govern liderat per la seua formació podrà resoldre el problema de l’infrafinançament de la Comunitat Valenciana.

Al PSPV, el candidat Ximo Puig, ha estat a Benidorm i ha proposat mesures per a reforçar les campanyes de promoció turística al Regne Unit pel Brexit. També aposta per obrir noves polítiques turístiques que afavorisquen la desestacionalització. La candidata de Compromís a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha celebrat aquest diumenge un acte a l’Albufera, on ha exigit al govern espanyol una solució per al problema hídric del parc natural, i un altre al barri de Russafa, a València, on ha presentat les mesures en matèria de drets LGTBI. 

Ciutadans ha llançat el seu missatge des d’Alberic. El candidat Toni Cantó, que ha visitat la Festa de l’Encisam d’Alberic, ha promés més inversió per a l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries, i una campanya institucional de promoció, investigació i consum per als productes agrícoles valencians. Unides Podem-Esquerra Unida ha fet aquest diumenge un acte de campanya a Xàbia. Rubén M. Dalmau ha participat en un col·loqui amb el veïnat i ha proposat una taxa turística d'un euro que tindria un tram autonòmic i un municipal. 

També et pot interessar

stats