Els partits encaren l'última setmana de campanya

Els candidats i les candidates fan actes i reunions per tota la Comunitat Valenciana.

VÍDEO | Els partits encaren l\'última setmana de campanya

El Partit Popular ha fet un concert míting al centre de València amb la presència de la candidata a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, el candidat al Senat Rafael Hernando i membres de Noves Generacions. Bonig ha fet una crida a la mobilització en les urnes el 28A i ha assegurat que hi ha en joc "la llibertat, la seguretat i l'orgull de pertànyer a Espanya i a la Comunitat".

El candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha presentat un projecte per a crear 10.000 noves places de formació professional. La iniciativa, contemplada en el programa electoral del PSPV, també preveu la creació de beques Erasmus.

Compromís ha posat el focus de la campanya en les famílies. Aquest dilluns, han repartit mones de Pasqua i la candidata a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha anunciat que volen que el sistema educatiu garantisca el menjador escolar a tots els xiquets i les xiquetes. Oltra també ha explicat que, per a garantir la igualtat, la coalició proposa permisos de maternitat i paternitat equiparables, intransferibles i consecutius. 

 

Ciutadans ha fet un acte aquest dilluns a l'Ateneu de València, en què Toni Cantó i el candidat al Congrés per Barcelona, Toni Roldán, han presentat les propostes sobre economia. El candidat a la presidència de la Generalitat ha assegurat que només amb Ciutadans hi haurà transparència en l'administració.

 

Unides Podem-Esquerra Unida ha assegurat que, si encapçalen el govern després del 28A, farà marxa arrere al projecte de centre comercial Intu Mediterrani. En una trobada amb la ciutadania de Paterna, la coalició ha dit que la zona està "saturada" d'establiments del mateix tipus. El candidat a la presidència de la Generalitat, Rubén M. Dalmau, ha dit que el projecte "acabaria amb els recursos naturals i els paratges i amb el xicotet comerç".

També et pot interessar

stats