Iceta s’embolica amb una suposada telefonada de Sánchez a Torra que no s’ha produït

El president català ha negat en un tuit el contacte en una negociació que diu “es basa en mentides”.

VÍDEO | Iceta s’embolica amb una suposada telefonada de Sánchez a Torra que no s’ha produït

En política estatal, rebombori per una suposada telefonada del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, al president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que no s’ha produït. El president català i el Palau de la Moncloa han hagut de negar unes declaracions del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que donava per fet aquest divendres eixa conversació.

La ronda de telefonades de Sánchez amb els presidents autonòmics s’activarà dimarts de matí segons l’antiguitat dels estatuts i el primer serà Iñigo Urkullu, del PNB. El segon en parlar amb Sánchez serà el president català, Quim Torra. 

Una conversació que no s’ha donat encara, com pensava Miquel Iceta i que després ha hagut de desmentir. Unes paraules que han enfadat Torra, que ha negat en un tuit la telefonada en una negociació, diu, “que es basa en mentides”. 

Amb tot, el president Sánchez posa l’ull des de Brussel·les a la seua possible investidura, que la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, veu ajustat que se celebre abans que acabe l’any.

També et pot interessar

stats