Últim diumenge de campanya per al 28A

Els partits continuen explicant les propostes dels programes en la recta final de la carrera electoral.

VÍDEO | Últim diumenge de campanya per al 28A

La candidata del PP a la presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha assegurat que els usuaris de la sanitat a la Comunitat Valenciana podran triar entre utilitzar els recursos de la sanitat pública o els de la concertada si els populars guanyen les eleccions del 28A. En l’equador de la campanya, la presidenta del PPCV també ha criticat la política sanitària del PSPV, ja que, segons Bonig, amb el govern del Botànic “han augmentat les llistes d’espera”.

 

El candidat del PSPV a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest diumenge que una de les prioritats del programa socialista en matèria turística serà la desestacionalització del sector. En aquest sentit, ha proposat una inversió de 5 milions d'euros anuals.

 

El cap de llista de Compromís al Congrés per València, Joan Baldoví, ha rebut a Sueca la caravana de la coalició amb candidats i candidates al Senat. Baldoví ha dit que proposen una reforma del Senat per a evitar que aquesta institució siga "un obstacle a tot allò que es legisla al Congrés".

 

El candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha visitat Benicàssim acompanyat per la candidata al Congrés per Castelló, Sandra Julià, i la candidata a les Corts, Merche Ventura. Cantó ha explicat les seues propostes en matèria econòmica i ha defés el corredor mediterrani. També ha manifestat el seu suport al sector citrícola de les comarques del nord. 

 

Unides Podem-Esquerra Unida ha celebrat aquest diumenge una trobada amb els veïns i veïnes de Vinaròs, en què ha assegurat que són "el vot útil per a avançar en drets socials". També aquest diumenge, en una trobada amb residents del Port de Sagunt, Unides Podem ha anunciat que serà la seu de l'Agència Valenciana d'Energia Neta. Així mateix, el candidat a la presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha proposat una llei de patrimoni industrial.

 

També et pot interessar

stats