Vox Massamagrell vincula en xarxes l’Orgull amb el foment de la pederàstia

El regidor José Carlos Grau ha retirat la publicació, però assegura que no se’n retracta.

Vox Massamagrell vincula en xarxes l’Orgull amb el foment de la pederàstia
Vox Massamagrell vincula en xarxes l’Orgull amb el foment de la pederàstia

La formació d’ultradreta Vox Massamagrell ha retirat de les xarxes socials una publicació en què relacionava les celebracions de l’Orgull LGTBI amb el foment a la pederàstia. El seu únic regidor en l’Ajuntament, José Carlos Grau, va escriure diumenge una publicació en Twitter i Facebook en què assegurava que el fet que una famosa cadena de menjar ràpid regalara corones de l’Orgull als més joves suposava una imposició “d’una ideologia que fomenta la pederàstia, l’exhibicionisme i que no té res a veure amb la llibertat sexual”. Ràpidament, l’apunt va rebre una allau de crítiques per part d’usuaris, fet que ha portat Grau mateix a retirar la publicació.

En declaracions en À Punt, Grau ha assegurat que la indignació en veure les corones va ser gran perquè pensa que és “una ideologia que li estan imposant” al seu fill en un lloc privat. “Em sembla lamentable que en un lloc mundial com és el Burger King es fomente aquesta ideologia. Jo no tinc res en contra dels homosexuals, però els xiquets són cosa diferent”, ha afirmat. A més, el regidor ha volgut fer una comparació entre les celebracions de l’Orgull i les armes: “És com si anara a un altre restaurant i li donaren al meu fill pistoles”.

Sobre la publicació, Grau ha volgut aclarir: “Jo el que vaig relacionar és el dia de l’Orgull, on van senyors nus de la mà de xiquets i s’estan fent actes provocatius en ple carrer que serien constitutius d’una detenció immediata per escàndol públic, si no fora pel permís de les autoritats”.

Tot i haver-lo esborrat, el regidor insisteix que no es retracta d’haver publicat el missatge, encara que considera que ha pogut ser un poc “brusc” amb les seues declaracions. No obstant això, ha explicat que ha fet cas a les peticions de gent del seu partit, i ha retirat la publicació “per a evitar polèmiques”.

Fruit de tota la controvèrsia sorgida al voltant d’aquesta situació, José Carlos Grau també ha retirat una publicació d’aquest dilluns. Ací assegurava que a l’institut de Massamagrell s’estava fomentant la ideologia de gènere, el catalanisme i el feminisme radical. I finalitzava amb la frase: “No més imposicions ni adoctrinament a les aules”.

Després del 26M, Vox és la cinquena força política de la Comunitat Valenciana, amb 82.450 vots i un 3,55% del total de sufragis, que li han donat 48 regidors. L’Horta és la comarca en què el partit d’extrema dreta ha obtingut més representació. A més de Massamagrell, està present en els ajuntaments de Rocafort, Puçol, Montcada, Tavernes Blanques, Paterna, Sedaví, Mislata, Manises i Torrent.

També et pot interessar

stats