• Adif adjudica instal·lacions de senyalització en la línia Terol-Sagunt

  Notícies Societat | el Camp de Morvedre | 27/05/2019 14:40
  À Punt NTC
  Els treballs tenen un pressupost de 7,8 milions d'euros i un termini d'execució de 18 mesos

  Els treballs tenen un pressupost de 7,8 milions d'euros i un termini d'execució de 18 mesos / Ajuntament de Sagunt

  El consell d'administració d'Adif ha adjudicat el contracte de redacció del projecte per a construir i executar les obres d'instal·lació de senyalització i telecomunicacions en el tram ferroviari Sagunt-Terol.

  Els treballs tenen un pressupost de 7,8 milions d'euros i un termini d'execució de 18 mesos. Les obres permetran adaptar aquest tram a la circulació de trens de 750 metres.

  Aquesta actuació, que es durà a terme en paral·lel a l'adequació de les estacions, inclou la conversió del baixador de Navaixes en estació, amb la instal·lació d'un nou equip electrònic. També s'adequaran els sistemes de gestió del trànsit a Estivella-Albalat, Barraques, Terol i La Pobla de Valverde.

  Millora del corredor cantabricomediterrani

  Aquestes actuacions s'emmarquen en el pla d'inversions compromés per a assegurar la competitivitat de la línia Terol-Sagunt com a eix estratègic del corredor cantabricomediterrani. El pla permetrà augmentar la capacitat de trànsits, reduir els temps de viatge tant per als viatgers com per a les mercaderies, millorar la competitivitat dels serveis de càrrega, incrementar la velocitat màxima de circulació i incorporar trens elèctrics.