• Adif normalitza el servei de trens de València, a Alacant i Albacete

    Notícies Societat | 17/10/2019 21:01
    A Punt NTC

    Adif ha restablert completament el trànsit ferroviari des de València cap a Albacete i Alacant, una vegada reparats els greus danys provocats pel temporal de pluges del passat mes de setembre. Així ho ha informat l'organisme qui ha confirmat que està disponible tres dies abans del que estava previst.

    En concret, s'ha normalitzat completament el trànsit ferroviari en ample convencional des de València cap a Albacete pel corredor de Llevant, i cap a Alacant-Múrcia pel corredor mediterrani, i s'ha restablit la circulació per la segona via en el trajecte entre la Font de la Figuera i La Encina.

    Els equips de manteniment d'Adif continuen treballant per a restablir la circulació en el menor termini possible en la resta dels trams que encara romanen interromputs pels seriosos danys causats pel temporal. En concret, són els trajectes d'ample convencional Lorca-Águilas i d'ample mètric El Estrecho-Los Nietos, tots dos a la Regió de Múrcia, i la previsió és normalitzar el trànsit en els dos trams abans de finals d'octubre.