• Alacant, tallada al trànsit amb motiu de la Vuelta

  Esports Poliesportiu | l’ Alacantí | 26/08/2019 12:11
  À Punt NTC

  Alacant, aquest dilluns

  La façana litoral de la ciutat d’Alacant està tallada al trànsit des de les sis i mitja del matí i continuarà amb restriccions durant les deu hores següents, amb motiu de la tercera etapa de la Vuelta, que arranca a Ibi i acaba a la capital de l’Alacantí.

  Des de l’Ajuntament d’Alacant recomanen utilitzar el transport públic i evitar, en la mesura que siga possible, la circulació per la façana litoral, que inclou l’avinguda del Comte de Vallellano als voltants de l’esplanada i la plaça del Mar i fins a l’altura del Centre Panoramis.

  També es veuran afectats els itineraris i les parades de set línies d’autobusos, i per això s’aconsella informar-se en el web del consistori.

  Els accessos alternatius per a accedir a Alacant són l’avinguda de Mèxic, la Gran Via, l’avinguda de Salamanca, Doctor Rico i Benito Pérez Galdós. En cas de vindre des de les platges del nord és aconsellable prendre la carretera de València, ja que, per la Pedrera només es pot transitar en sentit cap a la platja de Sant Joan.