• Arriben a València uns 11.000 turistes en cinc creuers

  Notícies Societat | València | 08/11/2019 18:32
  À Punt NTC

  Cinc creuers han fet escala simultània aquest divendres al port de València, una fita que ha suposat el desembarcament de vora 11.000 persones.

  Segons la responsable de màrqueting de l'Autoritat Portuària de València (APV), Francesca Antonelli, l'operatiu "s'ha desenvolupat amb total normalitat gràcies a la coordinació de tots els cossos de seguretat implicats, entre ells la policia portuària, així com al treball dels consignataris, majoristes i la terminal Transmediterrània". A més, ha destacat l'enorme interés dels i les creueristes davant de l'oferta turística.

  Aquest desembarcament massiu de creueristes activa l'oferta turística de les comarques del centre. En concret, s'han habilitat al voltant de cent autobusos per a traslladar totes aquestes persones a les diverses excursions projectades. A banda de la ciutat de València, alguns dels indrets que han visitat són l'Albufera, Requena, el Museu Lladró a Tavernes Blanques, el teatre romà de Sagunt i, fins i tot, les coves de Sant Josep a la Vall d'Uixó.

  El port de València té programades unes 200 escales aquest any i preveu superar els 425.000 passatgers.