• Cau una banda que va cometre 50 robatoris i estafes des d'un xalet ocupat a Llíria

  Notícies Societat | el Camp de Túria | 18/10/2019 15:10
  À Punt NTC
  Imatge d'arxiu d'una nau amb electrodomèstics robats

  Imatge d'arxiu d'una nau amb electrodomèstics robats / Guàrdia Civil

  La Guàrdia Civil ha detingut tres persones i n'ha investigat altres tres, de 16 a 57 anys, per presumptament cometre 50 fets delictius des de 2017, entre robatoris en cases de camp de Llíria, Marines i Domenyo, i estafes en internet.

  Els integrants de la banda vivien en un xalet ocupat a Llíria, des d'on eixien per carreteres secundàries amb un vehicle per a triar els domicilis on robar, quasi sempre, frigorífics, neveres i bateries. Després venien els objectes a través d'una aplicació mòbil de venda de segona mà o al pes en ferralleries de la zona.

  Al mateix temps, es dedicaven a cometre estafes a través d'internet, amb la venda falsa dels electrodomèstics. Contactaven amb els compradors i després no els enviaven els objectes.

  Una vegada localitzats i identificats, els sis integrants del grup, tres homes i tres dones de nacionalitats espanyola i romanesa, han sigut detinguts i investigats pels presumptes delictes de pertinença a grup criminal, robatori, danys, ocupació de béns immobles i estafes a través d'internet.