• Els pares del presumpte assassí de Vinaròs, detinguts per encobriment

  Notícies Societat | l’ Alt Maestrat | 09/04/2019 15:05
  À Punt NTC

  La Guàrdia Civil ha detingut per encobriment els pares del jove que presumptament va matar la seua parella a Vinaròs.

  Segons el delegat del govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, l'autoritat judicial determinarà si la qualificació d'encobriment realitzada per la policia és correcta.

  Els pares del presumpte autor del crim ja han declarat davant de la policia i continuen en seu policial, a l'espera de passar a disposició judicial.

  El jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Vinaròs (Castelló), amb competències en matèria de violència sobre la dona, va ordenar aquest dilluns l’ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança del detingut el divendres passat per presumptament matar la seua parella.

  El jutjat investiga el detingut en una causa declarada secreta per un delicte d’homicidi/assassinat i ha ordenat el seu ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança.

  A més del presumpte assassí, la Guàrdia Civil va detindre dues persones més per aquests fets, inicialment investigades pel mateix delicte, que han quedat en llibertat amb l’obligació de comparéixer al jutjat una vegada al mes. En principi no es preveuen més detencions per la mort de la dona. 

  La desaparició de la jove va ser denunciada el 7 de març a Vinaròs pel seu company sentimental, que va ser detingut divendres i, finalment, va confessar el crim.