• Detingut a Dénia un fugitiu buscat a Polònia per tràfic de drogues

  Notícies Societat | la Marina Alta | 30/05/2020 11:48
  À Punt NTC
  Detingut a Dénia / CNP

  Detingut a Dénia / CNP

  La Policia Nacional ha detingut en Dénia (Marina Alta) un home de 34 anys sobre qui pesava una orde europea de detenció per a extradició, per un presumpte delicte de tràfic de drogues comés a Polònia.

  La detenció s'ha produït en un punt de control en l'accés de la població, on agents de la policia comprovaven el compliment de les mesures de l'estat d'alarma pel que fa a la mobilitat entre províncies i amb la intenció també de prevenir delictes contra el patrimoni en les zones residencials de la localitat.

  En parar el vehicle i comprovar la identitat dels ocupants, els policies van descobrir que la persona que conduïa estava buscada per les autoritats poloneses com a autor d'un delicte de tràfic de drogues, que va ser sorprés amb una important quantitat d'amfetamines, cocaïna i marihuana a les localitats poloneses de Gorki Wielkie i Ustron.

  Per aquells fets, el detingut va ser jutjat i condemna a quatre anys de presó. L'home va fugir del país per a amagar-se en territori espanyol, on ha sigut finalment localitzat i ha passat ja a disposició del jutjat central d'instrucció número quatre de l'Audiència Nacional, encarregat de tramitar l'orde europea de detenció.