• VÍDEO | El col·legi d'Hurchillo, una pedania d’Oriola, rep el Premi Nacional d'Alimentació Escolar

    Notícies Societat | el Baix Segura | 19/11/2019 16:58
    À Punt NTC

    El col·legi Públic d'Hurchillo rep aquest dimarts el Premi Nacional d'Alimentació Escolar en el Ministeri de Sanitat i Consum pel seu projecte Sabor de viure. D'aquesta manera, es distingeix el menjador escolar del centre, que impulsa iniciatives com el consum de fruita en l'esmorzar en més del 90% de l'alumnat, sucs de taronja fets pels xiquets d'infantil, llibres de receptes de cuina i jornades de cuina ecològica.

    Aquest centre de la pedania d'Oriola té un menjador escolar amb més de cent comensals cada dia i amb 12 anys d'experiència aconsegueix així el premi NAOS que cada any concedeix Sanitat i Consum.

    El centre ha editat tres llibres de receptes de cuina elaborades al centre en les quals destaca el consum de la carxofa. Cada any, el col·legi organitza unes jornades de cuina ecològica en el qual participen diversos cuiners; en les últimes jornades hi van assistir al voltant de 300 persones. El projecte Sabor de viure ofereix igualment una sèrie d'estratègies d'activitats saludables com ara activitats de dansa.