• El Consell crea una comissió interdepartamental per a modernitzar l’administració pública

  Notícies Societat | 21/02/2020 17:43
  À Punt NTC

  El Consell ha aprovat aquest divendres el decret pel qual es crea i regula la comissió interdepartamental per a la modernització de l’administració pública, per tal d’incorporar les noves tecnologies i la cultura digital a l’àmbit de la Generalitat. 

  La comissió promourà el desenvolupament d’estratègies de modernització, transformació digital i implementació de l’administració electrònica en les institucions de govern, i impulsarà els processos de simplificació i reducció de càrregues administratives. 

  El nou òrgan treballarà per millorar la qualitat dels serveis, mitjançant l’elaboració de plans específics i el desenvolupament d’accions i formació, orientades a consolidar les competències digitals dels treballadors i treballadores públics. 

  Senyalització en la línia 10 de Metrovalència

  D’altra banda, el ple del Consell també ha autoritzat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a iniciar el procés de contractació de la instal·lació dels sistemes de senyalització, comunicació i seguretat de la línia 10 de Metrovalència [https://apuntmedia.es/va/resultats/linia 10], que preveu enllaçar Natzaret amb el centre de València. El pressupost inicial per a les obres és de 7,1 milons d’euros, i el termini d’execució de quinze mesos. 

  Fins ara, en la futura línia 10 s’han completat els treballs del tram en supefície comprés entre les parades d’Amado Granell i la prolongació fins a la nova parada de Germans Maristes.