• El swing ompli de ritme els carrers de Morella

    Notícies Societat | els Ports | 21/07/2018 20:00
    Teresa Violeta


    Morella acull hui i demà el festival del Swing Weekend. Es tracta d'una trobada on més de 80 professionals d'aquesta modalitat artística omplin de música i de dansa els carrers de la capital dels Ports. L'associació Swing i Au ha organitzat aquest minifestival per als amants d'aquest estil de ball que ha arrancat amb una classe de lindy-hop oberta al públic a la plaça de Colom de la localitat. 

    El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “han vingut més de 80 persones a aquest festival de swing a Morella per a realitzar activitats, i omplir la ciutat de música i ball”. A més, l'edil ha comentat que el grup s'ha allotjat a l'alberg de la Fàbrica Giner on han fet altres actes com assajos i conferències per al públic assistent. 

    Durant el Swing Weekend de Morella s'impartiran classes de diversos nivells d’especialitats de swing com el lindy-hop, Balboa o jazz steps. A més, s'han organitzat diversos tasters així com dues festes amb música en directe, jams musicals i xarrades durant els tres dies del minifestival.