• El TSJCV desestima el recurs de Ribera Salud contra la reversió de l'Hospital d'Alzira

  Notícies Societat | la Ribera Alta | 24/10/2019 19:10
  A Punt NTC

  El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha desestimat el recurs presentat per Ribera Salud contra la decisió de la Generalitat de recuperar la gestió pública directa de l'Hospital de la Ribera i l'atenció sanitària integral en aquest departament de salut.

  La sentència, contra la qual cap recurs davant del Tribunal Suprem, rebutja els dotze motius esgrimits pels recurrents en la seua demanda. Sobre un d'ells, la decisió de la Conselleria de Sanitat Universal de no prorrogar el contracte amb l'empresa concessionària del servei (que va quedar extingit el 31 de març de 2018), els magistrats han assenyalat que l'Administració "no està obligada a seguir cap procediment per a donar per finalitzat un contracte per venciment de termini".

  Ribera Salut creu que els ciutadans "han sigut els grans perjudicats"

  Ribera Salud ha mostrat el seu "respecte absolut" a la decisió del TSJCV però han afirmat que, "com es pot comprovar diàriament", els ciutadans "han sigut els grans perjudicats d'aquest procés".

  "Sempre hem defensat el que creiem que era millor per als ciutadans i els professionals", han afirmat des de la companyia.