• Els afectats rebran aquesta setmana les primeres ajudes de la DANA

    Notícies Societat | el Baix Segura | 11/11/2019 17:43
    A Punt NTC

    Les primeres ajudes de la Generalitat destinades als afectats de la DANA de setembre comencen a repartir-se aquesta setmana entre les persones que van perdre propietats i béns de primera necessitat. En concret, seran dos mil famílies de les comarques del Baix Segura o la Vall d'Albaida, que rebran 1.500 euros.

    La consellera de Justícia, Governació i Reformes Democràtiques, Gabriela Bravo, ha informat que actualment hi ha huit mil expedients en marxa d'ajudes a famílies per a reparar danys humans i materials. Bravo també ha anunciat la signatura de diversos convenis per part de la vicepresidència segona i Conselleria d'Habitatge perquè algunes entitats bancàries posen temporalment a disposició de les persones que els necessiten habitatges que estiguen desocupats.

    Finalment, la consellera també ha explicat que ja s'han revisat uns 2.000 edificis afectats per les pluges torrencials i s'han posat en marxa més de 300 expedients per a apuntalar-los i evitar riscos per a la seguretat de les persones.