• Els alcaldes de l’Alcalatén reclamen millores per a la CV-190 a la consellera d’Obres Públiques

  Notícies Societat | l’ Alcalatén | 05/03/2019 10:10
  À Punt NTC
  La carretera, estreta i amb deficiències, suporta cada dia la circulació de vora 20.000 camions

  La carretera, estreta i amb deficiències, suporta cada dia la circulació de vora 20.000 camions

  Els alcaldes de la comarca de l’Alcalatén es reuneixen divendres amb la consellera d’Habitatge i Obres Públiques, Maria José Salvador, per a demanar millores a la carretera CV-190, una via estreta, amb deficiències i una alta sinistralitat, per la qual circulen cada dia vora 20.000 camions. 

  La carretera, que connecta l’Alcora amb Cortes d’Arenós, està situada en el triangle de la ceràmica i és un eix fonamental per al desenvolupament industrial de la zona per mitjà del taulell i el sector ramader. 

  Els alcaldes reivindiquen el condicionament de la infraestructura i millorar, així, la seguretat viària, sense afectar la indústria, atés que aquesta activitat és, ara mateix, el principal actiu per a evitar el despoblament de la zona. 

  La Conselleria d’Obres Públiques ha invertit, recentment, 1,4 milions a millorar els accessos a Cortes de Arenós, una connexió que tenia una alta densitat de trànsit. En paral·lel, ha activat un projecte per a construir la variant de Figueroles, amb un pressupost inicial de 5 milions.