• Familiars de residents de Jardines de Llíria DomusVi exigeixen que s'intervinga el centre

  Notícies Societat | el Camp de Túria | 13/09/2020 12:56
  À Punt NTC
  Les famílies han penjat missatges reivindicatius. / À Punt NTC

  Les famílies han penjat missatges reivindicatius. / À Punt NTC

  Les famílies afectades per les irregularitats detectades a la residència de majors Jardines de Llíria DomusVi s'han manifestat aquest diumenge davant les portes del geriàtric.

  En un comunicat que han llegit, han posat l'accent en el risc en què es troben les persones residents, tot i les denúncies presentades des de fa anys, tant a la residència com a la Conselleria d'Igualtat i de Polítiques Inclusives. A més, un dels familiars ha assegurat que sa mare hauria patit abusos sexuals continuats durant tres anys per part d'un extreballador que ja està en presó preventiva.

  Així les coses, les famílies sol·liciten a la Conselleria que "amb urgència" i encara que siga provisionalment, els oferisca una solució que els assegure el benestar dels seus familiars mentre esperen el trasllat a una altra residència.

  En aquesta línia, demanen que el geriàtric, que ja té dues investigacions obertes, siga intervingut “de manera temporal o permanent”, que es facen revisions de salut completes a les persones residents, i que es facen informes individuals de les seues condicions.