• Familiars i amics es concentren al Port de Sagunt en record de Marta Calvo

  Últimes notícies | el Camp de Morvedre | 15/12/2019 11:09
  À Punt NTC
  Concentració al Port de Sagunt en suport de la família de Marta Calvo

  Concentració al Port de Sagunt en suport de la família de Marta Calvo / À Punt NTC.

  Familiars i amics de Marta Calvo s'han concentrat  aquest diumenge al Port de Sagunt (Camp de Morvedre) en record de la jove i amb el lema “Tots amb Marta”. 

  Agents de la policia, la Guàrdia Civil i la Unitat Militar d’Emergències busquen, des de fa setmanes, Marta Calvo a la rodalia de Manuel (Ribera Alta), on va desaparéixer el passat 7 de novembre després de quedar amb Jorge Ignacio Palma, detingut per la desaparició de la jove vora un mes després. 

  Palma va declarar davant del jutge que va esquarterar la jove i en va tirar les restes en diversos contenidors. La recerca del cos s’ha paralitzat aquest cap de setmana i es reprendrà dilluns.  

  La família paterna de Marta Calvo ha agraït les mostres d’afecte rebudes i el treball de les forces de seguretat i, al mateix temps, s’ha dirigit als periodistes que han cobert el succés per a reconéixer la seua ètica professional, però també per a demanar-los “calma i serenitat”.

  En un comunicat als mitjans, la família diu: “Voldríem donar les gràcies als periodistes que durant aquests dies s’han desplaçat a Estivella”, la localitat natal de la jove.

  “Som conscients que vostés també són humans i han patit amb nosaltres. Gràcies per la seua ètica professional i per haver respectat els nostres temps. Per això, perquè han estat a l’altura, ara els demanem temps, pau i calma perquè puguem plorar per Marta en silenci i amb serenitat. Només volem trobar el seu cos i justícia”, assegura el comunicat.