• La Generalitat aprova el nou projecte de transport amb autobús entre la Ribera Alta i València

  Notícies Societat | València | 30/04/2019 15:10
  À Punt NTC

  La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha aprovat el nou projecte de servei públic de transport de viatgers CV-111 la Ribera Alta-València.

  El nou contracte optimitza l'actual oferta i atendrà una població de 185.391 habitants. Amb aquesta finalitat, tindrà un mínim de nou vehicles més un de reserva, que realitzaran 700.896 quilòmetres anuals.

  Entre les novetats més destacades del projecte s'inclouen l'augment de l'oferta actual, especialment pel que fa a l'enllaç amb centres mèdics, així com la millora de la connexió entre els municipis de la comarca i amb València. 

  A més, es potencia la intermodalitat en incorporar una connexió dels municipis que no disposen de servei ferroviari amb les estacions de Renfe. Així mateix, es potenciarà la creació d'un nou servei afluent que connectarà Almussafes amb l'estació de Benifaió.

  El servei s'estructura en 8 línies principals que realitzaran més d'un itinerari diferent per a donar cobertura a tots els municipis d'aquesta comarca.