• Les ciutats de Saragossa i Osca tornen a una fase 2 flexibilitzada

  Notícies Societat | 13/07/2020 15:06
  À Punt NTC

  Dos sanitaris conversen en els voltants del poliesportiu de Fraga, Osca on es troben alguns malalts amb coronavirus que no tenen allotjament o no poden mantindre la distància social a causa del virus / Efe.

  Saragossa i l'àrea d'influència, i la ciutat d'Osca reculen des d'aquest dilluns a la fase 2 de la desescalada, en una concepció flexibilitzada, segons el govern d'Aragó, per l'increment de casos detectats en aquestes zones i una tendència que es detecta a l'alta.

  Així ho ha anunciat aquest dilluns la consellera aragonesa de Sanitat, Sira Repollés, que ha afegit que les quatre comarques que van haver de desescalar a la fase 2 el 22 de juny (el Cinca Mitjà, la Llitera, el Baix Cinca i Baix Aragó-Casp) també entren en aquesta fase 2 "flexibilitzada".

  Durant el mes juny, el govern d'Aragó ja va decretar la reculada a fase 2 de quatre comarques. El Baix Aragó-Casp (Saragossa) va ser l'última, a finals del mes passat, per un brot de coronavirus que va afectar 11 persones. Dies abans, s'havia pres la mateixa decisió per a les comarques del Cinca Mitjà, el Baix Cinca i la Llitera.