• L’hospital de la Marina Baixa suspén l’activitat del quiròfan pròxim a l’afonament

  Notícies Societat | la Marina Baixa | 30/08/2018 13:25
  ÀPunt Notícies

  L’hospital comarcal de la Marina Baixa, a la Vila Joiosa, ha ajornat les intervencions quirúrgiques que estaven programades mentre es revise que no haja entrat pols a la zona asèptica. El sostre dels vestidors d’un quiròfan de l’hospital es va desplomar sense causar ferits.

  “S’ha suspés un quiròfan perquè està a la zona afectada. No hi havia pacients ingressats. Els han avisat a primera hora de la situació i estem intentant reprogramar-ho. Primer comprovarem que tota l’estructura està bé i ara reorganitzarem l’activitat”, ha afirmat Concha Amador, directora mèdica de l’hospital de la Marina Baixa. 

  L’afonament es va produir a l’entrada del vestidor femení, a la zona de quiròfans. Ara mateix revisen el vestidor perquè no s’havia observat res que alertara sobre el seu estat deficient i intentant esbrinar les causes de l’incident. 

  Aquest no és l’únic incident que s’ha produït en aquest hospital. La setmana passada es va avariar l’aire condicionat i s’hi van haver de suspendre totes les operacions programades.