• Onda construirà un embarcador i una zona d’oci en el pantà del Sitjar

  Notícies Societat | la Plana Baixa | 08/07/2019 14:15
  À Punt NTC
  Visita al pantà del Sitjar dels regidors Paco Pastor i María Baila, al costat de l’equip encarregat de la redacció del projecte

  Visita al pantà del Sitjar dels regidors Paco Pastor i María Baila, al costat de l’equip encarregat de la redacció del projecte / Europa Press

  L’Ajuntament d’Onda, a la Plana Baixa, ha posat en marxa la construcció d’un embarcador i una zona d’oci al pantà del Sitjar. El regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor, i la de Turisme, María Baila, han visitat la zona al costat de l’equip encarregat de la redacció del projecte “per a començar a convertir Onda en un referent per a aquest tipus de turisme sostenible”.

  El projecte contempla la instal·lació d’un pantalà flotant a l’embassament amb una passarel·la d’accés. A més, es construirà un edifici de magatzem i una instal·lació fixa de neteja i desinfecció de les barques, piragües o material de navegació utilitzat, per a evitar la propagació de la plaga de la clòtxina zebrada.

  Pastor ha explicat que les obres començaran en els pròxims mesos i permetran crear llocs de treball en una activitat lligada a l’esport i el turisme.