• Requena celebra la 26 Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat

  Notícies Societat | la Plana d’Utiel-Requena | 08/02/2019 13:45
  À Punt NTC

  Requena acull des d’aquest divendres la 26 Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat, una fira que permet mostrar als visitants els millors productes d’aquesta localitat de la Plana d’Utiel-Requena. Aquesta mostra és el millor aparador per a l’embotit i el cava del municipi, els màxims exponents turístics de Requena.

  Una vintena d’expositors de carnisseries, forns de pa i cellers mostraran els seus productes en una fira que presenta un programa cultural molt complet, ja que l’esdeveniment també reivindica l’art requenenc. Ho ha contat a Les notícies del matí el regidor de Comerç, José Camilo Chirivella.

  A banda de degustar i adquirir els productes típics de la zona, el certamen es complementa amb actes divulgatius i culturals, tasts de vi comentats per enòlegs, actuacions musicals i de dansa, teatre o espectacles de màgia.

  Renfe ofereix places promocionals, amb descomptes que arriben al 70 per cent en els AVE o Intercity amb origen Madrid i destinació Requena, a més de descomptes en la fira si utilitzen els trens de rodalie per a acostar-se a la mostra.