• Retencions quilomètriques per un accident a Torrent que ha obligat a tallar l'A-7 en sentit Castelló

  Notícies Societat | l’ Horta | 25/10/2019 12:15
  À Punt NTC
  A l'autovia A-7, al Mas del Jutge, ha bolcat un camió frigorífic que provoca retencions de fins a sis quilòmetres en sentit Castelló

  A l'autovia A-7, al Mas del Jutge, ha bolcat un camió frigorífic que provoca retencions de fins a sis quilòmetres en sentit Castelló / DGT

  Dos accidents ocorreguts a Torrent provoquen quilòmetres de retencions i un d'aquests sinistres ha obligat a tallar l'A-7 en sentit Castelló després que haja bolcat un camió frigorífic.

  El primer sinistre ha ocorregut a primera hora del matí a l'autovia A-7, la circumval·lació de València, a l'altura de Torrent, al Mas del Jutge, on ha bolcat un camió frigorífic que provoca retencions de fins a sis quilòmetres en sentit Castelló, segons ha informat el Centre de Coordinació de Trànsit.

  A conseqüència de la bolcada s'ha tallat el carril esquerre i el central perquè puguen treballar els operaris en la retirada del vehicle sinistrat. D'aquesta manera, el trànsit només circula pel carril dret. Al lloc dels fets s'han traslladat els bombers per a excarcerar el conductor, que ha resultat il·lés.

  L'altre accident s'ha registrat una hora i mitja més tard a la CV-36, l'autovia de Torrent, i ocasiona tres quilòmetres precisament en l'accés a l'A-7.