• VÍDEO | Cinc persones moren ofegades en platges valencianes aquest cap de setmana

  Notícies Societat | la Safor | 22/09/2019 23:12
  À Punt NTC

  Un home espanyol de 62 anys i una dona alemanya de 65 han mort ofegats aquest diumenge al migdia a la platja d'Oliva mentre que dissabte a la nit un home va perdre la vida també ofegat a la platja del Cabanyal a València 

  En el cas de l'home de 62 anys, l'avís s'ha rebut vora les 11:47 h i en el de la dona un poc més tard, cap a les 12:03 h. El primer succés ha ocorregut a la platja del Pau-pí i el segon, al tram conegut com la platja de l'Aigua Morta, a Oliva.

  Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), en ambdós casos, els agents de policia han començat les maniobres de reanimació, però no hi ha hagut resposta i ambdós han mort. Fins els lloc s'ha traslladat una unitat del SAMU i un SVB. 

  Unes hores abans, cap a les 9:30 h del matí, el CICU ja ha rebia un primer avís també a la platja de l'Aigua Morta, d'un home de 83 anys amb símptomes d'ofegament. En eixe cas ha sigut rescatat amb vida. 

  Però aquests no han siguts els únics ofegaments registrats durant el cap de setmana. Aquest dissabte a la nit, un home de 55 anys va perdre la vida també per ofegament a la platja del Cabanyal-les Arenes a València. Fins el lloc també es va traslladar una unitat del SAMU però finalment  l'home va morir.

  Molt a prop d'allí, a la platja de la Malva-rosa, un altre home de 58 i nacionalitat holandesa ha mort ofegat aquest diumenge. Els serveis d'emergència l'han rescatat vora les 14:15 h, però no han pogut reanimar-lo. 

  També aquest diumenge a migdia al Mareny de Barraquetes, un altre home d'uns 40 anys i nacionalitat polonesa, ha mort ofegat arrossegat per l'aigua. Els efectius de Creu Roja tampoc han pogut salvar-li la vida.