L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.
Concurs familiar per a les vesprades d'À Punt Mèdia presentat per Manu Górriz on es premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes als pares/mares i fills/filles sobre ells mateixos per establir un diàleg inter-generacional i comprovar el grau de coneixement de la pròpia família. Un format que posa a prova i premia el coneixement mutu entre pares/mares i fills/filles.
Potatge de tota la vida. Paparajotes oriolans
Hui portem un parell de propostes ben clàssiques i tradicionals. Per una banda, tenim un potatge d’eixos “de tota la vida”, i posteriorment prepararem uns paparajotes oriolans, un dolç que segur que en sorprendrà més d’un.
Viatge de tornada
Carmen arreplega les xarxes i tornem cap al port de Gandia. Nando ha de reparar la desbrossadora si hi vol treballar i tornar prompte a casa. Joel també torna, però enrere en el temps, i amb son pare Noel, per a contar-nos com ha evolucionat la venda de la llana de les ovelles.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.
Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.
Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.
SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.
Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Especial cuiners
Els cuiners Jordi Morera i LLuís Penyafort i la cuinera Maribel Gil reben la telefonada del seu col·lega Ricard Camarena i accepten el repte de participar en este concurs gastronòmic que posarà a prova les seues dots culinàries amb una recepta de nivell.
Alberto Ferruz
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Sal i sol són, segons este cuiner, els ingredients secrets del Mediterrani. En la cruïlla d’un camí de Xàbia este saragossà ha trobat el seu hàbitat. Ricard Camarena visita el seu restaurant, “BonAmb”, reconegut amb dues estreles Michelin.
Família Andrés Salvador: gastronomia i coratge
Ricard Camarena s’acosta a la història dels Andrés Salvador, una família de restauradors pioners a València. Descobrim el projecte gastronòmic de La Sucursal i La Marítima al Veles e Vents i la importància del barri del Cabanyal-Canyamelar com a punt de referència sentimental. Javier Andrés ens portarà també a Casa Montaña, taverna emblemàtica del barri mariner.
Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.
Canelons d'albergina farcits d'ànec, boletus i tòfona. Croquetes de sobrassada amb poma i mel
Hui visita la casa de Morera un dels cuiners valencians més reconeguts: Vicent Navarro 'Granero', del restaurant Casa Granero de Serra (el Camp de Túria) per a cuinar uns canelons d'albergina. Jordi completa el menú amb unes croquetes de sobrassada amb poma i mel.
Històries familiars
Hui parlem amb Eva, la mare de Joel, per a fer un viatge al passat i descobrir la història del mas d’Agustino. L’Albufera sempre ens regala imatges boniques, però també, curioses quan el camp està sec: pareix l’oest. I a Elda, tenim una classe de perruqueria, però de perruqueria caprina.
Alacant, el Racó d’Ademús, l’Horta i l’Albufera
Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.