Programació | En línia

 • 07:00

  POSTMAN PAT

  Equipat amb la seua llicència de pilot i amb bona cosa de noves opcions de transport, Pat demostra que pot amb tot! Reparteix en llocs difícils d'arribar, des del cim d'una muntanya fins al mig del mar, i reparteix de tot, ja siga un bloc de gel gegant o una vaca fugitiva! El nou caràcter atrevit de Pat demostra que pot entregar qualsevol cosa i en qualsevol moment i lloc.

  ANIMACIO
  07:15

  VEGGIE TALES

  Els Veggies s'enfronten a les seues pors en el camp d'entrenament del Sr. Pea, Larry s'enganxa amb Bob i perd la seua única dent, Laura obri un servei de mascotes i es converteix en una delinqüent, i molts moments més divertits! Cada episodi presenta noves lliçons de vida i una cançó per als més menuts de la casa.

  ANIMACIO
  07:35

  NODDY, DETECTIU DE JOGUETS

  Sèrie de DreamWorks que porta els preescolars a aventures emocionants i plenes de diversió. Toyland és un món acolorit ple de dinosaures, trens, unicorns, robots, pirates i encara més. Hi coneixerem Noddy, el curiós i entusiasta investigador de Toyland que planteja preguntes importants – el qui, el quin, el quan, l'on, el perquè i el com– cada vegada que obri un cas nou. Noddy mostra als xiquets com preguntar i respondre les preguntes que són importants per a ells. Juntament amb els seus millors amics –Revs, Bumpy i Noddy– busca pistes i resol misteris.

  ANIMACIO
  07:50

  DINOTRUX

  En aquesta peculiar era mesozoica robòtica conviuen dues classes d’éssers: els Dinotrux i els Herraptils. Els primers són híbrids entre dinosaures i vehicles propis de la construcció, mentre que els segons són part rèptil, part eina.

  ANIMACIO
  08:10

  ELS BÍTERS

  Els Bíters han de jugar una partida al Pizzaguai amb els Flípers, els bíters de la tauleta del cosí de Pau, que tenen fama de tramposos, perquè sempre guanyen. Però no seran ells qui facen les trampes en esta ocasió.

  INFANTIL
  08:25

  LES CANÇONS DELS BÍTERS

  Data s’ha quedat paralitzada i demana ajuda a Ram, que té una manera molt particular d’ajudar-la. Dissenyar un programa per a recuperar la mobilitat? No, no, no: dur-la a ballar a l’imagibit.

  INFANTIL
  08:30

  EL CAU DE LES FERETES

  Fa dia de pluja i les feretes no poden eixir del cau. Després d’haver passat la vesprada llegint contes i jugant, proposen fer bunyols de carabassa per banyar-los en xocolate. Però Quarantamaula sap molt bé que un bunyol sense forat és un bunyol sense trellat...

  INFANTIL
  08:40

  EL DESPERTAR DELS CROODS

  Som els Croods, una família de la prehistòria. Vivim a la Vall d'Ahhh!, un indret que compartim amb una comunitat de cavernícoles. Vivim en coves i tenim, fins i tot, una escola! A la Vall també hi ha una pila d'animals ben estranys que hem de caçar. Bé, els intentem caçar. Si vols saber més coses de com vivim, acompanya'ns al passat

  ANIMACIO
  09:00

  EL XOU DE PEABODY I SHERMAN

  Quan Sherman convida Johnny Appleseed al programa per a cultivar un bosc i construir la casa de l'arbre dels seus somnis, Peabody intenta evitar una caòtica invasió de boscos.

  ANIMACIO
  09:20

  HOME

  Oh és d'una raça alienígena massa optimista anomenat Boovs, i el seu líder, el capità Smek, envaeix la Terra per a amagar-se del seu enemic mortal. Oh coneix una xiqueta anomenada Tip i es muda a viure amb la seua família. Així coneix els valors dels humans. A través d'una sèrie d'aventures còmiques amb Tip, Oh arriba a comprendre que ser diferent i cometre errors és part de l'ésser humà. I mentre ell canvia el seu planeta i ella canvia el seu món, descobreixen el vertader significat de la paraula LLAR

  ANIMACIO
  09:45

  AJUSTOS MAGNÍFICS

  ARTS ESCENIQUES
  10:10

  CANTANT AL COTXE

  Hui el nostre cotxe recorre els carrers de València. Susana i Pau venen a concursar des de Beniparell i Tavernes de la Valldigna per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. Ferran Martí, líder dels Ramonets, ens visita amb la seua música i el seu bon humor.

  JOCS I CONCURSOS
  10:45

  À PUNT DIRECTE ESTIU

  Magazín de vesprada presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l'actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

  MAGAZIN
  13:00

  LA GASTRONETA

  Al volant de la gastroneta, el cuiner Lluís Penyafort recorre la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de conéixer la gastronomia de cada poble i les seues peculiaritats. Hui visitem Burjassot on cuinarem amanida de tomaca i bacallà.

  ENTRETENIMENT
  13:25

  TERRA VIVA

  Enric Navarro ens mostra el cultiu de la bresquilla de rotllet i com es prepara per a la comercialització. A Sant Joan de Moró veurem com s’estimen les garroferes mil·lenàries que tenen i anirem a la Presa de Escalona, un embassament de Navarrés que recull l'aigua d’aquest afluent del riu Xúquer.

  NATURA I MEDI AMBIENT
  13:55

  À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

  Presentat per Rosa Romero i Isabel Sánchez.

  INFORMATIU
  14:50

  CHECK-IN HOTEL

  Un hotel de cinc estreles prop d'una platja de la Comunitat Valenciana és l'escenari d'un gran nombre de situacions divertides.

  COMEDIA
  15:15

  ATRAPA'M SI POTS

  Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

  JOCS I CONCURSOS
  16:15

  L'ALQUERIA BLANCA

  L'accident patit per Pere i Rafel suposa un colp duríssim per a Conxeta i els Pedreguer. La seua gravetat fa que queden en suspens els conflictes latents. Els habitants de l'Alqueria acudeixen en bloc a l'hospital per fer costat a les famílies. Avisats del fatal esdeveniment, Jaume i Assun regressen per reunir-se amb els seus.

  SERIE
  17:35

  À PUNT DIRECTE ESTIU

  Magazín de vesprada presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l'actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

  MAGAZIN
  19:40

  CIUTATS DESAPAREGUDES

  Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

  HISTORIA
  20:30

  À PUNT NOTÍCIES NIT

  Presentat per Victòria Maso i Samuel Borja.

  INFORMATIU
  21:15

  .DOCS

  En els últims anys s’ha produït un canvi de paradigma en el consum musical. Cada vegada es programen més festivals i actuacions en directe, però en canvi es compren menys discos físics. És a dir, la gent ja no col·lecciona CD, sinó que col·lecciona polseres. Un estudi de la Universitat de València destaca el potencial econòmic de la indústria musical en territori valencià. Els festivals mouen milions d’euros i propicien un nou tipus de turisme que les autoritats comencen ara a avaluar i a estructurar. Un altre fenomen que es produeix és que la proliferació de festivals fa possible que, en ocasions, en un mateix cartell s’ajunten grups de renom internacional i molts anys d’existència amb formacions emergents. Aquesta barreja, tots aquests ímputs fan dels festivals un objecte d’estudi i anàlisi, però també, objecte de passió.

  INFORMATIU
  21:45

  TERRES DE CINEMA

  La relació entre l’art i la malaltia del càncer és l’exercici que proposa la directora valenciana Giovanna Ribes en "Una suau olor a canyella". Coneixem una sèrie de dones que han superat el càncer i que acompanyen altres persones en el procés de la malaltia. Parlarem de l’artteràpia, els tallers de literatura, l’assistència en l’entorn del malalt i la relació amb la natura.

  CINEMA
  22:40

  COMEDIANTS

  Programa de monòlegs d’humor a la valenciana realitzat, per primera volta, en valencià. Presentat per l’actriu ontinyentina Maria Juan.

  HUMOR
  23:30

  L'ESTUDI

  La banda de rock pegolina Smoking Souls i el grup de hip-hop Frida, de València, visiten hui 'L'estudi'. Des de l'inesgotable planter musical de la Marina, Smoking Souls s'ha convertit en una de les sensacions de l'escena valenciana a força de tenacitat i contundència. Per la seua part, Frida aposta per la fusió de l'electrònica amb la instrumentació canònica d'una banda de rock i reivindica la incorporació de les més diverses musicalitats a les bases clàssiques del rap. Ovidi Montllor i el seu 'Homenatge' a Teresa seran els protagonistes de la versió conjunta.

  MUSICA
  00:25

  EL XEF A CASA

  El cuiner Jordi Morera es desplaça en el seu motocarro a domicili per ensenyar a alimentar-se a tot aquell que li demana ajuda. En este capítol Jordi vol solucionar el problema de la dieta hipercalòrica i desequilibrada de Julián. Este jove tatuador treballa 14 hores al dia en un estudi de renom de la ciutat de València i basa la seua alimentació en menjars preparats, hamburgueses, “snacks” i fregitori.

  HUMOR
  01:00

  SAMARUCDIGITAL

  Docusèrie de divulgació ambiental. Presentat per Oriana Brunori. Hui descobrirem com els eriçons podrien estar depredant els nius d’algunes aus de la reserva integral de la Punta, al Parc Natural de l’Albufera de València. Coneixerem a Pilar Mateo, experta en l’estudi i la lluita contra els insectes que transmeten malalties endèmiques. Visitarem Carrícola, a la Vall d’Albaida, referent d’agricultura ecològica. Pararem atenció en una xicoteta au rapinyaire, el xoriguer menut. Ens acostarem als penya-segats de Benitatxell. Coneixerem la Societat Espanyola d’Ornitologia, SEO/BirdLife.

  ENTRETENIMENT
  01:50

  À PUNT NOTÍCIES NIT

  Presentat per Victòria Maso i Samuel Borja.

  INFORMATIU
  02:35

  ATRAPA'M SI POTS

  Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

  JOCS I CONCURSOS
  03:35

  TERRA VIVA

  Enric Navarro ens mostra el cultiu de la bresquilla de rotllet i com es prepara per a la comercialització. A Sant Joan de Moró veurem com s’estimen les garroferes mil·lenàries que tenen i anirem a la Presa de Escalona, un embassament de Navarrés que recull l'aigua d’aquest afluent del riu Xúquer.

  NATURA I MEDI AMBIENT
  04:00

  À PUNT DIRECTE ESTIU

  Magazín de vesprada presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l'actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

  MAGAZIN
 • Publicitat

  Caixa Popular