Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
INFORMATIU

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

11:05
Nyas, coca! - Thumbnail
JOCS I CONCURSOS
12

Concurs familiar per a les vesprades d'À Punt Mèdia presentat per Manu Górriz on es premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes als pares/mares i fills/filles sobre ells mateixos per establir un diàleg inter-generacional i comprovar el grau de coneixement de la pròpia família. Un format que posa a prova i premia el coneixement mutu entre pares/mares i fills/filles.

12:02
Thumbnail La cuina de Morera

Torrada de pollastre en escabetx de Alejandra Herrador Pastís de Santiago

GASTRONOMIA

Rebem la visita hui, a La cuina de Morera, de la xef Alejandra Herrador, del restaurant Atalaya d’Alcossebre, que ens cuinarà una fantàstica torrada gratinada de pollastre en escabetx. Després, Jordi i Ana prepararan un deliciós pastís de Santiago.

12:50
De mar i bancal - Thumbnail

Ens posem les botes

tp

A Xert acabem d’envasar el formatge elaborat per Jordi. Les cabres de María, a Elda, es posen les botes, però amb els auriculars de l’operador de càmera. Miriam i Joel ens expliquen a Morella el sistema d’identificació de les ovelles per tindre-les totes ben controlades.

13:27
La via verda - Thumbnail
NATURA I MEDI AMBIENT
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
INFORMATIU

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:26
Atrapam - Thumb 2022
JOCS I CONCURSOS
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:33
Miniatura Alta tensió
JOCS I CONCURSOS
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:29
Som de casa - Thumbnail
MAGAZIN

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

20:00
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
INFORMATIU

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:01
label no tenim trellat

Poble i ciutat

HUMOR
tp

Óscar Tramoyeres i Berta Báidez analitzen amb molt d’humor un tema tan antic com la mateixa existència de la Comunitat Valenciana: la rivalitat ancestral entre poble i ciutat. Quins avantatges i inconvenients tenen viure a un lloc o a un altre? I sobretot, com han canviat en estos últims 30 anys?

23:14
Logo El xef a casa

Crisi entomofàgica

ENTRETENIMENT
tp

Ariadna és una jove que estudia a Castelló, molt conscienciada per la sostenibilitat del planeta. Per això ha decidit fer-se entomòfaga, és a dir, ha decidit menjar insectes. Diu que és l'aliment del futur. El problema és que el seu futur immediat està al costat d'Unai i ara les bestioles fan perillar eixa relació. I el xef Jordi Morera ho evitarà.

23:46

TIP & CIA

DOCUMENTAL
tp

Tip & Cia és un documental que intenta reflectir els aspectes més importants de la personalitat i carrera professional de Luis Sánchez Pollack. El programa es centra en els aspectes inequívocament “típics” a través de les persones que el van conéixer i treballaren amb ell, per intentar mostrar el que és el misteri de l’humor de Tip. Tip i Cia és un homenatge a un humorista genial, un creador lúcid i sincer que va aconseguir arribar al cim de la seua professió aconseguint fer riure amb intel·ligència, i que això pareguera el més fàcil del món.

01:10
À Punt NTC
INFORMATIU

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:05
Atrapam - Thumb 2022
JOCS I CONCURSOS
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:05
Thumbnail La cuina de Morera

Cassoleta de rap de Juanjo Roda. Curri de cigrons

GASTRONOMIA
tp

Hui rebem a La cuina de Morera Juanjo Roda, “el xiquet de Vinaròs”, cuiner i professor d’hoteleria que ens prepara una cassoleta de rap amb carxofes. A continuació, Jordi i Ana ens delecten amb un curri de cigrons amb magret d'ànec.

03:44
De mar i bancal - Thumbnail

L’alegria de la vida

tp

Als Ports, vivim un moment màgic, i és que serem testimonis del part doble d’una ovella que es complica una miqueta. Estem amb Nando, que després de podar els tarongers, ha d’acabar la faena i desfer-se de les restes que hi queda al bancal. I a Meliana, acompanyem Javi a regar el seu carxofar amb l’aigua de la Reial Séquia de Montcada: una séquia de més de 30 quilòmetres, i que té més de 12 segles!

04:14
Comunitat Valenciana des de l'aire - Thumbnail

Illa de Tabarca, Serra Gelada i Salines de Santa Pola

NATURA I MEDI AMBIENT
tp

Una passejada per la història, el patrimoni i els paisatges més impactants de la Comunitat Valenciana.

04:39
Logo Meridià Zero

Els Serrans, la costa de la Marina Alta i la Tinença de Benifassà

VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
tp

Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.