Programació | En línia

 • 07:00

  VEGGIE TALES

  ‘Veggietales’ és la sèrie que farà que als xiquets els agraden les verdures. Les aventures de les diferents verdures sempre tenen un missatge positiu i en cada episodi presenten una nova cançó per als més menuts de la casa.

  ANIMACIO
  07:20

  DETECTIU CONAN

  Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

  ANIMACIO
  07:45

  DORAEMON

  Doraemon és un gat robot que ve del futur per ajudar el seu inseparable amic Nobita. Amb Suneo, Gegant i Shizuka, viuran mil aventures.

  ANIMACIO
  08:10

  DORAEMON

  Doraemon és un gat robot que ve del futur per ajudar el seu inseparable amic Nobita. Amb Suneo, Gegant i Shizuka, viuran mil aventures.

  ANIMACIO
  08:35

  MAGNÍFICS

  En el desafiament final del programa de hui, anteposem la màgia a les lleis de la probabilitat. Serà la màgia capaç de trencar-les? La bona i la mala sort entren en joc en un programa en què una decisió equivocada pot fer-li un bon forat al nostre mag, Nacho Diago.

  ENTRETENIMENT
  09:15

  A CÓRRER

  Els somnis són la benzina que alimenta la nostra ànima, les metes per a demà, el camí que està per escriure. Al programa de hui entrevistem la xef Begoña Rodrigo, participem al III Trail Montán Sierra Espina 2018, coneixerem d’on ve la frase: córrer més que Meló amb Víctor Agulló, i la història d’Esther Luy. I, per acabar, analitzarem la importància i el funcionament dels pulsòmetres.

  ATLETISME
  10:10

  MAGNíFICS

  Programa de màgia de carrer en que dos mags de reconegut prestigi recorren els pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana i deixen bocabadats els seus veïns i veïnes. Hui tindrem xiquets aprenents de mag i una gran família que treballa junta en un sorollós parc de boles. En la part final, el jove pilot Carles M. Escrihuela i la seua família col·laboren en la resolució d’un espectacular truc de màgia.

  ARTS ESCENIQUES
  10:50

  SAMARUCDIGITAL

  Docusèrie de divulgació ambiental. Presentat per Oriana Brunori. Hui descobrirem com els eriçons podrien estar depredant els nius d’algunes aus de la reserva integral de la Punta, al Parc Natural de l’Albufera de València. Coneixerem a Pilar Mateo, experta en l’estudi i la lluita contra els insectes que transmeten malalties endèmiques. Visitarem Carrícola, a la Vall d’Albaida, referent d’agricultura ecològica. Pararem atenció en una xicoteta au rapinyaire, el xoriguer menut. Ens acostarem als penya-segats de Benitatxell. Coneixerem la Societat Espanyola d’Ornitologia, SEO/BirdLife.

  ENTRETENIMENT
  11:35

  GR7

  En este capítol: Ruta nord (13,86 km): El Boixar - Vallibona. La transició del Baix Maestrat als Ports de Morella. Riu Cérvol, barranc de la Gatellera i arribada a Vallibona. I ruta sud (25 km): Elda - Castalla. De camí cap a la comarca de l’Alcoià, el tram travessa un dens bosc de pins blancs. A Castalla, visitem el castell.

  ESPORT
  12:25

  LLOCS SAGRATS

  Es coneixen els templers com una societat secreta, però els seus dos segles en el poder és més impactant i escandalosa que qualsevol pel·lícula de Hollywood. El nostre equip d'experts es troba al mont del Temple de Jerusalem, lloc sagrat. Amb ajuda de proves d'ADN i un descobriment en els arxius del Vaticà, revelem la veritat sobre l'ascens dels templers com l'orde més poderós del món.

  SERIE
  13:20

  TERRA VIVA

  Enric Navarro s’acosta un dia més al camp per a conéixer la lluita, mitjançant la confusió sexual, contra el cucat del raïm. A la Vall de la Gallinera gaudirem d’una estampa espectacular, la de milers de cirerers en flor. Coneixerem l’activitat del port i la llotja de Benicarló, i acompanyarem un grup de persones que recorren tots els camins antics del nostre territori.

  NATURA I MEDI AMBIENT
  13:55

  À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

  Presentat per Vanessa Gregori i Isabel Sánchez.

  INFORMATIU
  14:55

  CIUTATS DESAPAREGUDES

  Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

  HISTORIA
  15:55

  L'ALQUERIA BLANCA

  Tots descobreixen que Xaro és prostituta. Xaro se'n va de Valderreu per no ferir Tonet, que es resisteix a deixar esta relació impossible. Jaume i Asun tornen de Miami. Com don Anselmo ocupa la casa de Robert i Raquel, decideixen anar a casa dels Falcó temporalment. Lluís i l'empresari continuen endavant amb el seu pla, però sembla que este té un roc a la faixa: coneix don Anselmo.

  SERIE
  18:10

  VA PASSAR ACÍ

  Els nostres pobles i ciutats estan plens de racons on han succeït fets increïbles, anècdotes i de llocs on s’ha fet història. "Va passar ací" fa un recorregut per eixes històries que són explicades per persones relacionades amb els fets (protagonistes, experts, etc.). Quants d’aquests llocs visitaries si conegueres què hi va passar?

  HISTORIA
  18:45

  VA PASSAR ACÍ

  Els nostres pobles i ciutats estan plens de racons on han succeït fets increïbles, anècdotes i de llocs on s’ha fet història. "Va passar ací" fa un recorregut per eixes històries que són explicades per persones relacionades amb els fets (protagonistes, experts, etc.). Quants d’aquests llocs visitaries si conegueres què hi va passar?

  HISTORIA
  19:30

  ASSUMPTES INTERNS

  Família no n’hi ha més que una. O sí? Com són les famílies valencianes? Què ens hi caracteritza? Com és la mare valenciana? I el pare? Qui porta els pantalons a casa? Existeix el fill predilecte? I què tenim a dir de la família política? Ai, ja entrem en terreny fangós. Millor parlem de iaios i nets. Una relació preciosa… sempre?

  HUMOR
  20:30

  À PUNT NOTÍCIES NIT

  Presentat per Victòria Maso i Samuel Borja.

  INFORMATIU
  21:15

  ELECCIONS 2019 - L'ENTREVISTA

  Entrevista a Ximo Puig, candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana pel PSPV-PSOE.

  ENTREVISTA
  21:50

  CUINERES I CUINERS

  Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. El cuiner endinsa Ricard Camarena en la sala d’innovació del seu restaurant a Dénia i a poc a poc van trobant l’associació definitiva entre el progrés gastronòmic i la tradició. Seuen a la taula de “Pont Sec”, al costat de Pep Romany (anomenat “el rei de les coques”).

  ENTRETENIMENT
  23:30

  EL XEF A CASA

  El cuiner Jordi Morera es desplaça en el seu motocarro a domicili per ensenyar a alimentar-se a tot aquell que li demana ajuda. Hui coneixem Paco i Paola, una parella que des de fa sis anys conviuen en la mateixa casa. Ell és “gamer” i ella maquilladora, i estan units per la passió comuna per l’univers manga... Això i per l’animadversió a la cuina.

  HUMOR
  00:05

  LA GASTRONETA EN RUTA

  La gastroneta d’À Punt Mèdia recorre els mercats dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana amb una missió: descobrir la gastronomia de les nostres comarques. El cuiner Lluís Penyafort presenta este espai, acompanyat en cada programa d’un convidat d’excepció.

  GASTRONOMIA
 • Publicitat

  Caixa Popular