L’actualitat en els matins d’À Punt amb Amalia Sebastián. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
L’actualitat en els matins d’À Punt amb Amalia Sebastián. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
Magazín matinal presentat per Clara Castelló i Juanma Melero. Un espai dedicat a la informació dels nostres pobles i comarques amb una mirada social, vertebradora i distesa de la Comunitat Valenciana. És un projecte fet amb la col·laboració de les televisions locals i comarcals valencianes.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Rosa Romero fa un repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Hui, en La cuina de Morera,preparem un plat d’hivern amb sabor pur a Castelló: l’empedrat castellonenc de Nadal. Un arròs melós amb fesols, careta i conill, que reconforta i reuneix. Inspirat en les cuines populars i les penyes de Castelló, és un guisat que fa olor de tradició, amistat i bona taula. Un d’eixos plats que et calfen l’ànima i et reconcilien amb la part bonica de la vida.
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
Magazin de les vesprades d'À Punt. Presentat per Màbel Martí i Nacho Cotino. Espai d’actualitat i finestra d’anàlisi de tot el que passa a la Comunitat Valenciana i al món. Amb un equip de reporters en directe per a parlar amb els seus protagonistes a peu de carrer des de qualsevol lloc on estiga la notícia.
Informació de proximitat, la més local, la que ens toca de més a prop. En este espai informatiu tindran cabuda les notícies que afecten a les poblacions més menudes, històries humanes i socials arran de la Comunitat Valenciana. Una finestra a les comarques d’Alacant, Castelló i València i als seus municipis.
Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Concurs televisiu en què es posa a prova la rapidesa mental dels concursants en respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En la versió valenciana, el presentador és Eugeni Alemany.
Este divendres 19 de desembre, El debat analitza el cost de la vida. A les portes de les festes de Nadal i Cap d’Any, els convidats del programa respondran a la pregunta Fer la compra és missió impossible? Les pujades de preus apreten, cada volta més, uns salaris que no apugen en la mateixa proporció. Les dades generals diuen que el país progressa però, per a la gran majoria de les famílies, omplir la cistella o el carro de la compra s’ha convertit en un calvari que deixa tremolant el compte corrent o la tarjeta de crèdit.
Tota l’actualitat esportiva i l’anàlisi del futbol amb una mirada fresca, directa i sense filtres en La banda. Amb Dani Meroño com a presentador entre setmana i la participació del valencianista Santiago Cañizares. Dissabte i el diumenge, l’anàlisi dels partits de futbol dels equips valencians amb Sergi Escrivà en La banda, minut i resultat.
Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Hui, en La cuina de Morera,preparem un plat d’hivern amb sabor pur a Castelló: l’empedrat castellonenc de Nadal. Un arròs melós amb fesols, careta i conill, que reconforta i reuneix. Inspirat en les cuines populars i les penyes de Castelló, és un guisat que fa olor de tradició, amistat i bona taula. Un d’eixos plats que et calfen l’ànima i et reconcilien amb la part bonica de la vida.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
Concurs televisiu en què es posa a prova la rapidesa mental dels concursants en respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En la versió valenciana, el presentador és Eugeni Alemany.