L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.
Concurs familiar per a les vesprades d'À Punt Mèdia presentat per Manu Górriz on es premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes als pares/mares i fills/filles sobre ells mateixos per establir un diàleg inter-generacional i comprovar el grau de coneixement de la pròpia família. Un format que posa a prova i premia el coneixement mutu entre pares/mares i fills/filles.
Papillota de peix i marisc. Sospirs de monja
Hui a La cuina de Morera tenim una proposta fantàstica i molt completa. Prepararem una senzilla però exquisida papillota de peix i marisc i ho rematarem amb uns dolços amb solera: sospirs de monja.
Descobrim més cultius
Durant la jornada de treball, parlem amb Javi dels seus cultius a l’horta de Meliana, i hui ens presenta l’api-rave. Parem a Gandia per a parlar amb Carmen de com ha canviat el port d’este municipi de la Safor. Hui María ens contagia l’alegria dels nouvinguts al corral i ens en presenta algun.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.
Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Gema Payá. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.
SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.
Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Operació rave
El setembre de 2007 un jove de Catarroja es troba a casa els cossos dels seus pares brutalment degollats. Inicialment, tot apunta a un robatori salvatge, però quan els investigadors de la Guàrdia Civil analitzen l'escena i reconstruïxen les últimes hores de vida del matrimoni, el cas farà un gir completament inesperat.
Apostar pel risc
“Apostar pel risc” és el programa on els artistes convidats són el grup El Diluvi, l'actriu Lola Moltó, l'arquitecte Ramón Esteve, l'artista plàstic JARR i la dramaturga Núria Vizcarro. Tots ells se sinceren en el programa sobre les decisions més arriscades que han pres per poder viure de l'art.
El temps
Quan som jóvens ens creiem eterns. De majors, el temps vola. Irene es pregunta per què ens barallem amb el pas del temps. Per què volem ser jóvens quan som vells? Valorem més la bellesa que l’experiència? Irene vol aprendre a gaudir de cada etapa vital i dels efectes del temps al cos i a la ment.
Àlex Gadea aprén a fer mornells
El camerino és com una mena de llimbs on es produeix el trànsit de la persona al personatge. Qui entra i qui ix d’allí mai és el mateix. Esperem que una cosa semblant li passe a l’aprenent de hui. Àlex Gadea canviarà els guions per les botes d’aigua i els mornells. Serà capaç d’assimilar tots els secrets de la pesca artesana del Palmar?
Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.
Abadejo confitat de Pedro Salas. Fulles de parra farcides
Hui a La cuina de Morera rebem la visita del xef Pedro Salas, del restaurant Arre de Castelló de la Plana, que ens cuinarà un fantàstic abadejo confitat amb guisat de morro. Després, Jordi i Ana prepararan unes fulles de parra farcides.
La rosa dels vents
Mestral, tramuntana, gregal, llevant, xaloc, migjorn, garbí, ponent… Hui des de la Safor, Carmen ens fa una classe de la rosa dels vents valencians. A Guardamar del Segura, i amb els romanescos ja collits, s’ha de deixar el camp a punt per a plantar-hi una altra vegada. Passem per Elda, on María ha d’anar a arreplegar la remulla d’olivera que li ha donat un veí per a les cabres.