Programació | En línia

 • 07:00

  DANIEL TIGER'S NEIGHBORHOOD

  El jove Daniel Tigre es posa el seu jersei roig cada dia per a convidar els xiquets de pre-escolar al seu simpàtic món de fantasia.

  ANIMACIO
  07:10

  VEGGIE TALES

  ‘Veggietales’ és la sèrie que farà que als xiquets els agraden les verdures. Les aventures de les diferents verdures sempre tenen un missatge positiu i en cada episodi presenten una nova cançó per als més menuts de la casa.

  ANIMACIO
  07:35

  EL GAT AMB BOTES

  L'heroi felí favorit dels xiquets, gran seductor i expert en llet, es calça les seues famoses botes i salta a l'acció per a protegir als indefensos habitants de Sant Llorenç de vilans de tot tipus. Gens pot interposar-se en el seu camí... excepte una bola de pèl.

  ANIMACIO
  07:55

  DINOTRUX

  Benvingut a un món de criatures gegants que són meitat dinosaure, meitat vehicle de construcció. Coneix a Ty Rux, un enorme Tyrannosaurus Trux, i el seu millor amic Revvit, un Reptool afilat. Junts, Dinotrux i Reptools uneixen forces per primera vegada per a construir un món millor i més gran i lluitar contra el més gran i dolent de tots: D-Structs, que amenaça amb destruir tot el que han construït.

  ANIMACIO
  08:20

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  08:25

  EL DIARI DE BITA I CORA

  Una discussió entre els elms fa que Boira se’n vaja de l’arbre tot enfadat. Al cap d’un temps, els elms el trobaran a faltar i demanaran ajuda a Bita. Mentrestant, Cora no vol prendre’s un xarop per al mal de panxa...

  ANIMACIO
  08:30

  ELS BÍTERS

  Els pares de Pau han canviat la contrasenya de la tauleta i els Bíters han de guardar-la en secret per a evitar que ningú hi puga accedir. Però Malware i Spam estan convençuts que podran aconseguir-la gràcies a la indiscreció de Net.

  INFANTIL
  08:45

  LES CANÇONS DE LES FERETES

  Una forta ventolera ha deixat a Butoni sense pastís. Les feretes ens canten sobre els diferents vents que se'l poden haver emportat. Si veus un ovni amb espelmes pot ser siga el pastís, corre i pensa un desig.

  INFANTIL
  08:45

  ELS CONTES DE LLORENÇ GIMÉNEZ

  Llorenç Giménez ha encisat amb els seus contes moltes generacions de xiquetes i xiquets valencians. À Punt Mèdia ret homenatge a aquest narrador amb 'Els contes de Llorenç Giménez', una selecció de narracions fetes pel contacontes d’Alfafar per diversos pobles de la Comunitat Valenciana

  INFANTIL
  08:55

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  08:55

  LA VIDA DE TIKATO

  Tikato és un ballarí de carrer que té ganes de mostrar-nos tots els balls de Hip Hop que coneix (Breakdance, C-Walk, Jumpstyle, Krumping,...). A cada escenari de la ciutat de BrandCity el nostre personatge ens regalarà un dels seus balls urbans utilitzant tots els elements i objectes al seu abast. Mentre La Mà -usuari- farà tot el possible per domar-lo i evitar que la seua actuació arribe a bon port.

  ANIMACIO
  08:55

  VOLTRON

  Les tensions augmenten dins de l'equip Voltron mentre discuteixen la destinació de Lotor i intenten descobrir el seu pròxim moviment.

  ANIMACIO
  09:20

  DETECTIU CONAN

  Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

  ANIMACIO
  09:45

  CAMPAMENT LAKEBOTTOM

  Un xic anomenat McGee aborda per error l'autobús que no toca i, en comptes de dirigir-se al campament d'estiu Sunny Smiles, acaba en l'estrany i destrellatat Campament Lakebottom. No obstant això, allí viurà tot tipus d'aventures increïbles

  ANIMACIO
  10:10

  CANTANT AL COTXE

  Hui el nostre cotxe recorre els carrers de Santa Pola. Laura i Lilinana venen a concursar des de Xàbia i Callosa d’en Sarrià per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. DJ Lauder serà el nostre convidat al cotxe.

  JOCS I CONCURSOS
  10:45

  CANTANT AL COTXE

  Hui el nostre cotxe recorre els carrers de Castelló. Manuel i Agustí venen a concursar des d'Almassora i la Vall d’Albaida per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. Torito, el nostre convidat, revoluciona el cotxe amb la seua visita.

  JOCS I CONCURSOS
  11:30

  VA DE BO

  El trinquet de Quatretonda acull la final del XXI Trofeu Diputació de València de Raspall per Parelles. Els equips de La Vall i Castellonense s'enfrontaran en una final inèdita, que portarà la copa de campions cap a la comarca de la Ribera.

  PILOTA VALENCIANA
  13:05

  MERIDIÀ ZERO

  Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià. En cadascuna de les tres rutes de cada capítol viatjarem pel territori valencià per a oferir una perspectiva aèria que dóna un valor especial, i sobretot molt visual, al programa.

  VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
  13:55

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  14:55

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  15:30

  VALENCIANS AL MÓN

  Amsterdam, una de les ciutats més obertes i tolerants del món i on un bon nombre de valencians han trobat la seua nova llar. Coneixerem la història de Xavi, un físic que porta a la ciutat més de tres anys estudiant un doctorat juntament amb la seua parella Mireia. Parlarem amb Marina, una xica molt jove que va arribar a Amsterdam sense idiomes, sense casa i sense treball però amb molt d'esforç va aconseguir tirar avant. I serem testimonis de com l'amor és un dels detonants per a canviar de vida: Jordi va arribar amb tan sols 24 anys a la ciutat de les bicis. Quasi deu anys després ha format una família i treballa com a guia turístic. Parlarem amb Ana, una valenciana casada amb un holandés i mares de dos fills. I Loles i Ernest, que junts van decidir traslladar-se a Amsterdam a la recerca d'un futur millor..

  OCI I TEMPS LLIURE
  16:35

  VALENCIANS AL MÓN

  Gaudirem de la ciutat de les 100 torres de la mà d'Adrià, un valencià que porta ja 8 anys a Praga i li ha donat temps a casar-se i començar una nova vida. Alícia és artista, ballarina i actriu i també ha format a Praga la seua família. Sergi és actor i guia turístic i ha trobat allí un lloc perfecte per a poder narrar les seues llegendes. Coneixerem Sónia, mestra d'una escola de primària que viu amb la seua parella, Rubén. I finalment visitarem una església transformada en ossari de la mà d'Hèctor, un valencià casat també amb una txeca.

  OCI I TEMPS LLIURE
  17:45

  GR7

  Fem una parada en la ruta nord per gaudir de Montanejos, la meca valenciana de l'escalada. Comptarem amb la companyia de dos experts en la matèria, Ernesto López, l'home que ha obert més de mil vies d'ascens al municipi, i Juanjo Andújar, “Hippie”, professor d'escalada que iniciarà Mónica García amb el repte d'una paret de més de 100 metres. Emoció i adrenalina assegurades. Al sud, ens acompanyarà un alpinista que ha coronat els 14 cims de més de 8.000 metres del planeta i que ha sobreviscut per a contar-ho: Juanito Oiarzabal.

  ESPORT
  18:50

  ARA FA CENT ANYS

  Kempes, Waldo, “Piojo” López, Aimar, Lobo Diarte… Tots ells tenen tres coses en comú: han sigut grans futbolistes, han jugar al València CF i provenen del continent americà. En aquest capítol es veuen les seues millors jugades i coneixerem anècdotes desconegudes, d’ells i d’altres jugadors americans que han deixat la seua empremta al club del Mestalla.

  FUTBOL
  20:00

  LA GASTRONETA EN RUTA

  La Gastroneta de Lluís Penyafort s'aturarà a Onda, primera parada de la mítica Panderola, el trenet de Castelló. Allà Lluís coneixerà Jorge Igual, un mestre de les saladures que li proporcionarà la matèria primera per a cuinar un pa torrat amb saladures a la Gastroneta amb la col·laboració de la televisiva Pili Navarro.

  GASTRONOMIA
  20:30

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  21:15

  69 RAONS

  Ligue, rollo, follamic, follamiga, d’un dia, de més... parella monògama (on el vincle afectiu i sexual és només entre dues persones), parella de relació oberta (quan s’acorda tenir relacions sexuals fora de la parella),poliamor (quan tenim relacions afectives i sexuals amb més d’una persona), parella a través de les pantalles... Com vegeu, hi ha molts tipus de relacions.

  DIVULGATIU
  21:45

  MERLÍ

  El Pau Vilaseca ha agredit una professora, però el noi l'acusa d'haver-lo insultat. El Marc ja està desesperat, i la seva mare no l'ajuda. El Merlí hi haurà d'intervenir. La Gina confessa al Merlí la seva relació amb el Toni.

  SERIE
  22:30

  MERLÍ

  Arriba una nova professora: la Quima. La seva aparença portarà polèmica a l'institut, i el Merlí l'ajudarà davant dels atacs de la Coralina, però a la Quima no li agrada que l'ajudin.

  SERIE
  23:25

  UNA HABITACIÓ PRÒPIA

  Molta gent va descobrir la seua part espiritual gràcies a Siddhartha, de Herman Hesse, una novel·la sobre un aspirant a Buda que descobreix que, per ser un ésser integral, ha d’equilibrar totes les dimensions: la mental, l’emocional, la física i l’espiritual. El lama Rinchen em donarà claus per a treballar esta dimensió en un món materialista. De llibres d’autoajuda parlaré amb el filòsof Juan Carlos Siurana.

  LITERATURA
  00:00

  FILEM CURT

  Filem curt, un programa on cada setmana embastarem diferents curts per a demostrar que la qualitat d'una pel·licula no depén de la seua durada.

  00:45

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  01:10

  VA DE BO

  El trinquet de Quatretonda acull la final del XXI Trofeu Diputació de València de Raspall per Parelles. Els equips de La Vall i Castellonense s'enfrontaran en una final inèdita, que portarà la copa de campions cap a la comarca de la Ribera.

  PILOTA VALENCIANA
  02:40

  69 RAONS

  Ligue, rollo, follamic, follamiga, d’un dia, de més... parella monògama (on el vincle afectiu i sexual és només entre dues persones), parella de relació oberta (quan s’acorda tenir relacions sexuals fora de la parella),poliamor (quan tenim relacions afectives i sexuals amb més d’una persona), parella a través de les pantalles... Com vegeu, hi ha molts tipus de relacions.

  DIVULGATIU
 • Publicitat