Programació | Televisió

 • 06:00

  DORAEMON

  Doraemon és un gat robot que ve del futur per ajudar el seu inseparable amic Nobita. Amb Suneo, Gegant i Shizuka, viuran mil aventures.

  ANIMACIO
  06:20

  DETECTIU CONAN

  Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

  ANIMACIO
  06:45

  LES AVENTURES D'EMILY I ALEXANDER

  Emily i Alexander són dos ratolins que t'acompanyaran per un viatge fascinador arreu del món: el palau de Buckingham a Londres, l'Himàlaia, un massís muntanyós d'Àsia... Resoldreu tota classe de misteris i fareu molts amics.

  ANIMACIO
  07:05

  BUBBLE BIP

  Avorrit de disparar bombolles a monstres marins, Bip troba la manera de fugir de la tauleta de joc i traslladar-se al món real. Ací es fa amic de Nil, Lena, Mia i Marc i descobreix que la realitat pot ser més interessant i sorprenent que la vida en un videojoc. Amb Bip aprenem a veure el món amb ulls nous, perquè ens demostra que pensar diferent no és roín i que no hem de tindre por d’equivocar-nos. D’aquesta manera, Bip converteix la rutina de cada dia en una aventura única, diferent i apassionant. Si la realitat supera la ficció, Bip ha vingut a comprovar-ho.

  ANIMACIO
  07:15

  NODDY, DETECTIU DE JOGUETS

  Sèrie de DreamWorks que porta els preescolars a aventures emocionants i plenes de diversió. Toyland és un món acolorit ple de dinosaures, trens, unicorns, robots, pirates i encara més. Hi coneixerem Noddy, el curiós i entusiasta investigador de Toyland que planteja preguntes importants – el qui, el quin, el quan, l'on, el perquè i el com– cada vegada que obri un cas nou. Noddy mostra als xiquets com preguntar i respondre les preguntes que són importants per a ells. Juntament amb els seus millors amics –Revs, Bumpy i Noddy– busca pistes i resol misteris.

  ANIMACIO
  07:30

  VICKY EL VIKING

  La majoria de les aventures de Vicky es desenvolupen en un xicotet poble viking que es diu Flake. Allí conviuen el jove Vicky, fill de Halvar, el cap del poble, Ylvi, l'amiga íntima de Vicky, Ylva, la mare del protagonista, i altres personatges del poble. La resta de les aventures succeïxen durant els viatges que Vicky fa amb son pare i la resta d'homes del poblat, on es troba amb diversos enemics, com Sven el Terrible, l'enemic declarat de Halvar. Cada episodi explica una història d’allò més heterogènia, sobretot de conquistes, on els adults sempre es fiquen en problemes i sempre ixen amb l'ajuda del menut Vicky i les seues idees genials. Això s'evidencia quan es rasca el nas i diu "Ja ho tinc!", senyal que li ha sorgit una idea.

  ANIMACIO
  07:40

  LES MISTERIOSES CIUTATS D'OR

  Només tres xiquets podran descobrir les set ciutats amagades per la civilització de Mu. Per a fer-ho, necessitaran estar junts i el gran poder del Sol.

  ANIMACIO
  08:05

  EL XOU DE PEABODY I SHERMAN

  Peabody intenta tocar música irlandesa atrapat a l’ascensor. Mozart arruïna la seua gran audició de piano i tots acaben a la presó.

  ANIMACIO
  08:25

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  08:30

  ELS BÍTERS

  Hui, Ram no pot parlar. S'ha menjat un holograma amb un arxiu d'idiomes defectuós i solament pot articular alguns sons. Es tracta d'una maniobra de Malware i Spam, que pretenen sembrar el caos en la tablet mitjançant la incomunicació. Però els bíters, que són éssers binaris de recursos, no es deixaran vèncer tan fàcilment.

  INFANTIL
  08:35

  LES CANÇONS DELS BÍTERS

  Clic i Ram es pregunten per quina raó algú hauria de brodar un vestit a la vora de la mar. Si ja costa llevar-se l’arena dels peus, imagineu-vos quant costarà llevar-la d’un vestit de seda. En l’imagibit troben una cançó que potser no els ho resol, però que els encisa.

  INFANTIL
  08:40

  LES CANÇONS DE LES FERETES

  Al cau de les feretes la mar està a fer punyetes, per això les feretes decideixen agafar la tovalla i el cabàs i anar a buscar-la. Te'n vens amb elles?

  INFANTIL
  08:45

  HERO DAD

  Dad i Guau s'han constipat, però no volen prendre la medecina. Tua i Miao han de convéncer-los. Com ho faran? Per força? Amb mentides? L'innocent de Guau caurà en un engany, però la seua recuperació ajudarà Miao a convéncer Dad. Una demostració de l'efectivitat de la medecina és el millor argument.

  INFANTIL
  08:50

  EL DIARI DE BITA I CORA

  Els elms han convidat Bita, Cora i Coccus a un berenar al camp. Tindran menjar i cantaran cançons al voltant de l’arbre elm encara que abans hauran d’aconseguir que les maneres de Coccus i les dels elms arriben a un punt de trobada.

  ANIMACIO
  08:55

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  09:00

  LA COLLA A CASA

  La Colla a casa és un recull de vídeos fets per les xiquetes i els xiquets valencians a les seues cases durant el temps de confinament. Són moments divertits, entranyables, emotius, curiosos, sorprenents, o tot alhora.

  INFANTIL
  09:40

  TURBO

  Una vegada finalitzada la carrera Indy500, Turbo reuneix el grup d'amics alimentats amb adrenalina per a formar l'Equip d'Acció Ràpida, o FAST. Junts, no hi ha desafiament que siga massa gran per a "Turbo FAST", cap aventura massa extrema o cap broma massa escandalosa. Siga resolent misteris o coneixent nous i estranys adversaris d'insectes, Turbo, Chet, Marty, Flama, Derrapatge i Ombra tenen una necessitat de velocitat que els fa córrer cap a un nivell completament nou de diversió estrafolària.

  ANIMACIO
  10:00

  VISCA EL REI JULIEN

  Quan el príncep Julien es converteix en rei dels lèmurs, de seguida descobreix que, per a ser un bon líder, no n'hi ha prou amb muntar les festes més canyeres.

  ANIMACIO
  10:20

  VOLTRON

  Cinc adolescents desprevinguts, transportats des de la Terra al mig d'una guerra intergalàctica, es converteixen en pilots de cinc lleons robòtics en la batalla per emparar l’univers del mal. Només el poder de l’equip pot formar el guerrer poderós Voltron amb l'objectiu de salvar la galàxia del malvat emperador Zarkon.

  ANIMACIO
  10:45

  SPIRIT

  Tres amigues experimenten juntes la majoria d'edat i el poder de l'amistat. Lucky és una xiqueta de 12 anys que es fa amiga d'un mustang salvatge al qual anomena Spirit i que al costat de les seues dues millors amigues, Abigail i Pru, i els seus cavalls, exploren un món ple d'atraccions infinites i diversió sens fi.

  ANIMACIO
  11:10

  VALENCIANS PEL MÓN

  Viatgem a alguns dels indrets i racons més característics de Suïssa.

  VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
  12:05

  VALENCIANS PEL MÓN

  Viatgem a alguns dels indrets i racons més característics de Bali.

  VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
  13:00

  A CÓRRER

  A Córrer Xpress és un espai d'actualitat del món de les carreres populars a la Comunitat Valenciana. Un programa setmanal amb les imatges més destacades, que dona veu als organitzadors i visibilitzat els pobles que acullen les carreres.

  ATLETISME
  13:55

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Vanessa Gregori i Carles Claver.

  INFORMATIU
  15:00

  ATRAPA'M SI POTS CAP DE SETMANA

  Programa concurs de cap de setmana divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

  JOCS I CONCURSOS
  16:00

  COMPANYIA PERILLOSA

  Pauline sospita que pot tindre símptomes d'Alzheimer, com sa mare, quan pateix lapsus de memòria, ja que fins i tot arriba a no conéixer el seu marit

  LLARGMETRATGE
  17:15

  CRIMS AL BÀLTIC

  Després de sis anys a la presó, l'exfiscal Karin Lossow torna a sa casa, a Usedom, a la casa on va disparar el seu espòs amb un revòlver. Els illencs es mantenen lluny de la detinguda, recentment alliberada, i fins i tot de la seua filla, Julia Thiel. La comissària Julia investiga la mort per ofegament d'un jove discapacitat en cadira de rodes, Thomas Krenzlin. Va ser considerat responsable de la mort de dues xiquetes en un accident automobilístic fa diversos anys. Julia està intrigada per aquesta mort sospitosa.

  SUSPENS - INTRIGA
  18:50

  TOT À PUNT

  Tot À Punt, TàP, és el programa de zàping que resumeix i selecciona setmanalment, en clau d'humor, els continguts d’À Punt Mèdia.

  SEGMENTS - ZAPING - ARXIU
  19:20

  AÇÒ ÉS UN DESTARIFO

  Programa d’esquetxos en el que es fa humor d'allò extraordinari que s'amaga darrere de la quotidianitat dels valencians.

  HUMOR
  20:00

  AÇÒ ÉS UN DESTARIFO

  Programa d’esquetxos en el que es fa humor d'allò extraordinari que s'amaga darrere de la quotidianitat dels valencians.

  HUMOR
  20:30

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Vanessa Gregori i Carles Claver.

  INFORMATIU
  21:15

  EVOLUCIÓ

  Esquetxos d'humor que mostren els típics problemes actuals traslladats a èpoques passades com ara la prehistòria, l'edat mitjana o l'imperi romà, fet que origina situacions molt divertides i absurdes.

  COMEDIA
  22:00

  ATRAPA'M SI POTS

  Programa especial del concurs ‘Atrapa’m si pots’ en què es farà un homenatge a tots els membres dels serveis sanitaris valencians, que s’han caracteritzat per l’esforç i la dedicació en la lluita contra la Covid-19.

  JOCS I CONCURSOS
  23:20

  NO TENIM TRELLAT

  No Tenim Trellat busseja en esta ocasió per les entranyes de l’història de la televisió per vore com ha afectat el pas del temps a este mitjà. Óscar Tramoyeres ens guia en este viatge contant-nos en clau d’humor tots els canvis que ha patit tant l’electrodomèstic com la programació.

  HUMOR
  00:05

  NO TENIM TRELLAT

  Per això toquem temes tan variats com l'Amor, lligar, la moda, el masclisme, les festes, la loteria, música, actuacions en directe... A més recuperem els millors reportatges de Berta Báidez i les peces més impactants del nostre arxiu.

  HUMOR
  00:55

  A CÓRRER

  A Córrer Xpress és un espai d'actualitat del món de les carreres populars a la Comunitat Valenciana. Un programa setmanal amb les imatges més destacades, que dona veu als organitzadors i visibilitzat els pobles que acullen les carreres.

  ATLETISME
  01:40

  ATRAPA'M SI POTS CAP DE SETMANA

  Programa concurs de cap de setmana divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

  JOCS I CONCURSOS
  02:35

  VALENCIANS PEL MÓN

  Viatgem a alguns dels indrets i racons més característics de Suïssa.

  VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
  03:30

  VALENCIANS PEL MÓN

  Viatgem a alguns dels indrets i racons més característics de Bali.

  VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
  04:20

  EVOLUCIÓ

  Esquetxos d'humor que mostren els típics problemes actuals traslladats a èpoques passades com ara la prehistòria, l'edat mitjana o l'imperi romà, fet que origina situacions molt divertides i absurdes.

  COMEDIA
 • Publicitat