Programació | Televisió

 • 07:00

  DANIEL TIGER'S NEIGHBORHOOD

  El jove Daniel Tigre es posa el seu jersei roig cada dia per a convidar els xiquets de pre-escolar al seu simpàtic món de fantasia.

  ANIMACIO
  07:10

  NODDY LEARN ENGLISH

  Sèrie protagonitzada per Noddy, en la qual ensenya els més xicotets de la casa a utilitzar paraules en anglés. Noddy és un xiquet de fusta, i li encanta jugar. Està ple d'entusiasme i d'una curiositat insaciable, Noddy sempre és benvingut en el país dels joguets gràcies al seu bon sentit del joc net i el gran cor.

  ANIMACIO
  07:35

  NODDY, DETECTIU DE JOGUETS

  Sèrie de DreamWorks que porta els preescolars a aventures emocionants i plenes de diversió. Toyland és un món acolorit ple de dinosaures, trens, unicorns, robots, pirates i encara més. Hi coneixerem Noddy, el curiós i entusiasta investigador de Toyland que planteja preguntes importants – el qui, el quin, el quan, l'on, el perquè i el com– cada vegada que obri un cas nou. Noddy mostra als xiquets com preguntar i respondre les preguntes que són importants per a ells. Juntament amb els seus millors amics –Revs, Bumpy i Noddy– busca pistes i resol misteris.

  ANIMACIO
  07:50

  EL GAT AMB BOTES

  L'heroi felí favorit dels xiquets, gran seductor i expert en llet, es calça les seues famoses botes i salta a l'acció per a protegir als indefensos habitants de Sant Llorenç de vilans de tot tipus. Gens pot interposar-se en el seu camí... excepte una bola de pèl.

  ANIMACIO
  08:10

  DINOTRUX

  Meitat dinosaures, meitat maquinària de construcció i sempre divertidíssims! L'enorme Ty Rux, el seu amiguet Revvit i la colla lluiten contra el malvat D-Structor.

  ANIMACIO
  08:35

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  08:40

  EL DIARI DE BITA I CORA

  Bita i Cora són dues amigues que viatgen per tot l'univers i que en descobrir el planeta Pruna, es dedicaran a explorar-lo. Coneixeran els Elms, uns habitants peculiars que els ensenyaran curiositats i amb els quals compartiran aventures. Cada dia, Bita redacta un diari on apunta totes les seues noves experiències.

  ANIMACIO
  08:45

  XUS, BIT I ROC

  En este episodi, Xus proposa a Bit i Roc fer cadascú una cançó amb coreografia. Bit fa una coreografia monòtona, Xus, una que és impossible de seguir i Roc no ha pogut inventar-se res.

  ANIMACIO
  08:50

  JÚLIA I GILBERT

  Hui, mentre repassen la seua col·lecció de monstres favorits, Júlia i Gilbert observen, decebuts, que no són gens terrorífics. Om s'oferix a ajudar-los i els envia a la Sala dels Espills, on descobriran els secrets dels éssers gegants, peluts, barbuts o diminuts.

  INFANTIL
  08:55

  ELS BÍTERS

  Clic està cansada i no vol anar a la dutxa. I, encara que la resta de bíters tracten de convéncer-la, pensa que, per un dia, tampoc no passa res. Però tot canviarà quan eixa mateixa nit un fong posseïsca les seues sabatilles.

  INFANTIL
  09:05

  LES CANÇONS DE LES FERETES

  Una forta ventolera ha deixat a Butoni sense pastís. Les feretes ens canten sobre els diferents vents que se'l poden haver emportat. Si veus un ovni amb espelmes pot ser siga el pastís, corre i pensa un desig.

  INFANTIL
  09:10

  ANIVERSARIS DE LA COLLA

  La Colla d'À Punt Mèdia et felicita pel teu aniversari.

  INFANTIL
  09:15

  LA VIDA DE TIKATO

  Tikato és un ballarí de carrer que té ganes de mostrar-nos tots els balls de Hip Hop que coneix (Breakdance, C-Walk, Jumpstyle, Krumping,...). A cada escenari de la ciutat de BrandCity el nostre personatge ens regalarà un dels seus balls urbans utilitzant tots els elements i objectes al seu abast. Mentre La Mà -usuari- farà tot el possible per domar-lo i evitar que la seua actuació arribe a bon port.

  ANIMACIO
  09:20

  VOLTRON

  Cinc adolescents desprevinguts, transportats des de la Terra al mig d'una guerra intergalàctica, es converteixen en pilots de cinc lleons robòtics en la batalla per emparar l’univers del mal. Només el poder de l’equip pot formar el guerrer poderós Voltron amb l'objectiu de salvar la galàxia del malvat emperador Zarkon.

  ANIMACIO
  09:40

  DETECTIU CONAN

  Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

  ANIMACIO
  10:05

  CAMPAMENT LAKEBOTTOM

  Un xic anomenat McGee aborda per error l'autobús que no toca i, en comptes de dirigir-se al campament d'estiu Sunny Smiles, acaba en l'estrany i destrellatat Campament Lakebottom. No obstant això, allí viurà tot tipus d'aventures increïbles

  ANIMACIO
  10:25

  POK I MOK

  “Pok & Mok” segueix la vida de Mok, un nen de 8 anys i el seu gibó, Pok. Al costat de la mare i el pare, experimenten una sèrie infinita d’aventures còmiques i descobreixen junts el costat salvatge de ser verd.

  ANIMACIO
  10:35

  VALÈNCIA - CALIFÒRNIA

  Sénia i Nelo s’endinsen en les comarques del migjorn valencià perseguint l’essència de la cançó ‘Alacant per interior’ del cantautor xativí Feliu Ventura. Un viatge físic, però també interior, a la recerca de la identitat d'aquestes terres i les seues propostes musicals.

  ENTRETENIMENT
  11:15

  VA DE BO

  Dins dels actes organitzats amb motiu del XXVIII Dia de la Pilota Valenciana, des del carrer artificial de pilota de Borbotó, els equips de Bicorp (Victòria i Mar) i Beniparrell (Ana i Noelia) disputen la final de la Supercopa de Raspall Femení.

  PILOTA VALENCIANA
  13:05

  GR7

  Fem una parada en la ruta nord per gaudir de Montanejos, la meca valenciana de l'escalada. Comptarem amb la companyia de dos experts en la matèria, Ernesto López, l'home que ha obert més de mil vies d'ascens al municipi, i Juanjo Andújar, “Hippie”, professor d'escalada que iniciarà Mónica García amb el repte d'una paret de més de 100 metres. Emoció i adrenalina assegurades. Al sud, ens acompanyarà un alpinista que ha coronat els 14 cims de més de 8.000 metres del planeta i que ha sobreviscut per a contar-ho: Juanito Oiarzabal.

  ESPORT
  13:55

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  14:55

  SOCARRATS

  Sèrie d'esquetxos d'humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d'altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

  COMEDIA
  15:40

  HYSTERIA

  REGNE UNIT (2011) Comèdia. 100 min. (PG:12) Intèrprets: Hugh Dancy, Maggie Gyllenhaal, Felicity Jones, Rupert Everett, Anna Chancellor, Gemma Jones, Jonathan Pryce. Directora: Tanya Wexler. Anglaterra, final del segle XIX. El doctor Joseph Mortimer Granville va inventar el primer consolador elèctric per a tractar el que es coneixia com a histèria femenina, els símptomes de la qual incloïen insomni, retenció de fluids, irritabilitat o pèrdua d'apetit.

  COMEDIA
  17:10

  MORT AL LLAC - LA REAPARICIÓ

  A l'illa de la Forca troben el cadàver de Johannes Leitner i al seu costat, inconscient, està Hannah Zeiler. La bala que va matar Leitner ha sigut disparada per l'arma de Zeiler. Hannah li diu al seu col·lega Micha que va seguir la víctima fins a l'illa on va ser brutalment assassinada, perquè sospitava que sabia alguna cosa del destí de son pare. Les investigacions estan obertes. És un assassinat? O, per contra, un suïcidi? Encara que Hannah està exclosa per la seua participació personal, està decidida a trobar la veritat i més encara per la suposició que el seu pare podria continuar viu.

  SUSPENS - INTRIGA
  18:45

  INOBLIDABLES

  La situació entre els Ports i la comarca aragonesa del Matarranya, així com la proximitat al Montsià català, condemnen Herbers a la indefinició administrativa. La telefonia fixa està connectada a Aragó (fan servir el prefix 978 de Terol); la telefonia mòbil arriba de Castelló (amb xarxa 2G); mentre que l'electricitat, l'envien de Catalunya.

  19:50

  VALENTES

  Concha Piquer, valenciana d'origen humil, es va convertir en la figura més important de la copla. Amb 22 anys va viatjar als Estats Units i triomfà a Broadway, va participar en la primera pel·lícula sonora i era coneguda arreu del món per la seua veu i el seu talent. Va morir l'any 1990 a Madrid.

  CULTURAL
  20:30

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  21:15

  FAVORITS

  Un invent per lluitar contra l’Alzheimer a pedalades. Un poble que ressorgeix amb els grafitis. Robots emprenyats i l’inspirador cas d’una noia americana que va perdre un braç en un accident de cotxe i ara fa esquetxos còmics sobre el seu braç amputat. Aquests personatges i d’altres històries en aquest capítol de Favorits.

  CIENCIA I TECNOLOGIA
  21:45

  UNIÓ MUSICAL DA CAPO

  Joan, un jove músic, decideix tornar al seu poble natal quan rep la notícia de la greu malaltia del seu pare. Ho fa 10 anys després que tingueren una acalorada discussió. En arribar, Joan descobreix la deterioració tant de la salut del seu pare com d'allò que li donava la vida a l'home: la banda de la Unió Musical de Benitaulell, de la qual és director i que està a punt de desaparéixer. Joan decideix quedar-se una temporada al poble per fer les paus amb son pare i per a posar la banda en funcionament de nou.

  SERIE
  22:45

  LA MEUA VIDA ALS SEIXANTA

  Louise, de seixanta anys, és obligada a jubilar-se abans d'hora i decideix usar el temps lliure del qual ara disposa a quedar-se embarassada i tindre un bebé. Mentrestant, Frans, també de seixanta anys i amo d'una galeria, decideix reiniciar la seua carrera trobant a la pròxima promesa de l'escena de l'art contemporani. Mentres lluiten per redefinir-se, corregir errors del passat i recobrar el temps perdut, els seus mons col·lisionen.

  COMEDIA
  00:20

  MISTERIÓS ASSASSINAT A MANHATTAN

  Carol Lipton, una avorrida mestressa de casa de Manhattan, comença a sospitar que el seu veí Paul House ha assassinat la seua dona. El seu marit la qualifica de paranoica i tracta de llevar-li del cap aquesta idea desgavellada, però Carol s'obstina a investigar i comença a seguir el veí amb l'ajuda del seu amic Ted, que sempre s'ha sentit atret per ella. Larry, esperonat per la gelosia i per una seductora escriptora, també interessada en el cas, s'uneix de mala gana a la recerca.

  COMEDIA
  02:00

  À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA

  Presentat per Patricia Ramírez i Carles Claver

  INFORMATIU
  02:40

  VA DE BO

  Dins dels actes organitzats amb motiu del XXVIII Dia de la Pilota Valenciana, des del carrer artificial de pilota de Borbotó, els equips de Bicorp (Victòria i Mar) i Beniparrell (Ana i Noelia) disputen la final de la Supercopa de Raspall Femení.

  PILOTA VALENCIANA
 • Publicitat