• VÍDEO | À Punt ajuda Càritas i la Creu Roja amb la difusió del videoclip ‘Resistiré’, d’artistes valencians

  Últimes notícies | 25/04/2020 19:43
  À Punt NTC

  À Punt dona suport a la difusió del videoclip benèfic d’aquesta cançó a favor de Càritas i la Creu Roja.

  La coneguda cançó del Dúo Dinámico Resistiré ja té versió valenciana i s’estrena aquest cap de setmana per una bona causa. À Punt dona suport a la difusió del videoclip benèfic d’aquesta cançó, gravada des de casa, per músics i artistes valencians a favor de Càritas i la Creu Roja. 

  À Punt Mèdia vol col·laborar amb les dues entitats benèfiques amb la difusió d’aquesta campanya solidària en la televisió, la ràdio i el web d’À Punt Mèdia per a fer arribar a tots els valencians i valencianes aquesta producció musical valenciana.

  Alfred Costa, director general d’À Punt, ha acceptat la participació en aquest projecte benèfic i ha oferit “les finestres dels mitjans públics valencians de comunicació a una iniciativa que, una vegada més, és una mostra de la solidaritat dels valencians i valencianes en situacions d’emergència, amb dues organitzacions exemplars com Creu Roja i Càritas”. 

  La iniciativa va partir de l’actriu valenciana Carme Juan, que es va posar en contacte amb Albert Bellés i Chorva, encarregat de l’adaptació al valencià de la cançó. Ells dos proposaren la idea al productor Nacho Mañó, que va rebre el vistiplau de la Diputació de València per a promoure la iniciativa, que vol recaptar fons per als més necessitats per la crisi de la Covid-19. 

  La Diputació de València ha sigut la institució encarregada del finançament d’aquesta producció musical solidària. El seu president, Toni Gaspar, ha agraït “la contribució d’À Punt, així com la col·laboració i dedicació desinteressada de tants artistes valencians que, de manera humil, ajuden a alçar l'ànim i amenitzen una xicoteta part del temps de confinament amb una versió tan autòctona de l'himne de la pandèmia”.

  Manuel de la Calva, membre del Dúo Dinámico, va treballar amb Nacho Mañó en l’altra versió de Resistiré amb músics de tot Espanya. Segons el productor valencià, “De la Calva no va dubtar a concedir amablement els drets musicals, per a les dues entitats benèfiques, amb la versió en valencià per a recaptar diners”. Els fons s’ingressaran a través de la visualització del vídeo a través de la plataforma YouTube.

  Les dues entitats benèfiques mostren la seua gratitud per la iniciativa. Ignacio Grande, director de Càritas Diocesana de València ha assegurat que estan “molt agraïts a la Diputació de València, a À Punt i als músics per la difusió d'aquesta iniciativa solidària, que ens ajuda en la nostra tasca humanitària d'assistir a les persones més vulnerables en unes circumstàncies tan excepcionals”.

  Per la seua part, Rafael Gandia, president de la Creu Roja Espanyola a la Comunitat Valenciana ha indicat que el suport de la Diputació de València, À Punt Mèdia i els artistes valencians “és fonamental i constitueix un gran estímul perquè la Creu Roja puga continuar actuant amb els més necessitats en una crisi sense precedents”.

  Amb exclusiva, la cançó estarà penjada a la plataforma YouTube d’À Punt Mèdia.