• Detingut un home per matar la parella a la ciutat de València

  Últimes notícies | València | 24/09/2020 08:48
  À Punt NTC

  La Policia Nacional ha detingut un home de 26 anys al districte de Jesús de València després de matar la seua parella sentimental, una dona de 24 anys, al domicili que compartien.

  L'home ha cridat la Policia passades les quatre de la matinada i els ha confessat l'homicidi.

  El cadàver de la víctima l'han traslladat a les set del matí a l'Institut de Medicina Legal per a practicar-li l'autòpsia. Els primers indicis apunten a una mort per asfíxia.

  La parella s'havia conegut per Internet i havia iniciat la convivència fa un any després d'un temps de relació. De moment no han transcendit denúncies prèvies per maltractaments.

  Es tracta de la quinta víctima de la violència masclista enguany a la Comunitat Valenciana.

  Condemna del Consell


  La vicepresidenta, Mònica Oltra, ha condemnat "amb tota la rotunditat" el presumpte assassinat, en nom del Consell. "Diguem als agressors que no tenen cabuda en la nostra societat. Volem una societat segura, on les relacions de parella siguen d'afecte i no de violència", ha manifestat la també consellera d'Igualtat i Inclusió als micròfons d'À Punt.

  La Generalitat ha convocat un minut de silenci, aquest divendres al migdia per a reprovar el crim i "mostrar la unitat de la societat valenciana contra la barbàrie masclista".