• Dubtes sobre la Covid-19? L’OMS et contesta al mòbil

  Últimes notícies | 30/03/2020 17:04
  À Punt NTC

  L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha llançant la versió en espanyol d’un servei de missatgeria amb WhatsApp i Facebook per a proporcionar informació directa sobre el coronavirus a la ciutadania. La versió en anglés opera des del 20 de març.

  Per a traslladar-los qualsevol consulta simplement cal enviar la paraula hola al número +41 22 501 76 90 per a iniciar la conversa i obrir un menú d’opcions que poden ajudar a respondre les preguntes sobre la Covid-19.

  Segons explica l’OMS des del seu web, aquest servei de missatgeria té el potencial d’arribar a 2 mil milions de persones a tot el món i li permet a l’organització posar informació sensible i contrastada directament en mans de les persones que la necessiten.

  El servei de missatgeria proporcionarà les últimes notícies i informació sobre el coronavirus, inclosos detalls sobre els símptomes i com les persones poden protegir-se a si mateixes i als altres. També proporciona els últims informes de situació i estadístiques en temps real per a ajudar els governants en la presa de decisions.