El Castelló derrota l’Hèrcules i puja a la segona posició (1-0)

El Mestalla ix de la zona de descens, mentre que l'Oriola continua cuer.

Els jugadors del Castelló celebren el gol que els ha donat la victòria
Els jugadors del Castelló celebren el gol que els ha donat la victòria / Club Esportiu Castelló

Triple derbi entre equips valencians, el que ha coincidit en aquesta jornada 12. El Castelló ha derrotat l’Hèrcules i puja a la segona posició de la taula. El Mestalla ix de la zona de descens on continua l'Oriola com a cuer.

A Castàlia s’ha viscut tot un clàssic del futbol valencià, un Castelló-Hèrcules declarat enguany d’alt risc. Els de la Plana han allargat la ratxa positiva que porten en véncer el conjunt herculà per un solitari gol. Al minut 61, Rafa Gálvez firmava una diana que val tres punts i deixa els orelluts segons en la taula de classificació. L'Hèrcules ocupa ara mateix el lloc de promoció de descens.

Primera victòria del Mestalla a casa.

Els blanc-i-negres s’han endut el derbi de filials disputat a Paterna. Han guanyat per 3 gols a 1 l’ Atlètic Llevant. En 7 minuts, entre el 13 i el 20 de la primera part, el conjunt de Chema Sanz ha anotat les tres dianes. Els golejadors han sigut Alfred, Sergio Moreno i Esquerdo, convocat aquesta setmana per Celades per al primer equip. En la segona meitat, Arturo Molina ha retallat distàncies per al filial del Llevant, que es queda a un punt de la zona de descens, mentre que el Mestalla abandona aquestes posicions.

El líder goleja el cuer

L’Oriola visitava el líder amb Fleki al capdavant de l’equip després de la destitució de Villafaina i la dimissió del director general, Domingo Grau. Els del Baix Segura no han pogut frenar el potencial ofensiu del conjunt lleidatà. Al minut 18 de partit Raúl González estrenava el marcador. 10 minuts després era Luso qui ampliava l’avantatge amb una cabotada. I al 37, Fernando Cano firmava el tercer. Ja en el segon temps, Liberto Beltrán pujava al marcador el definitiu 4 a 0 amb què ha finalitzat el partit. L’Oriola s’ha mostrat incapaç de revertir la dinàmica negativa que arrossega, 8 partits sense guanyar i continua tancant la classificació.

La Nucia empata a zero contra el Villarreal B

A l’Estadi Olímpic Camilo Cano, en un partit marcat pel fort vent, els de César Ferrando han empat a zero contra el Villarreal B. Amb una gran actuació defensiva, la Nucia ha frenat el furor ofensiu dels groguets, que han protagonitzat les millors ocasions del partit.