• El Consell destina 1,3 milions a millorar els accessos de Parc Sagunt

  Últimes notícies | el Camp de Morvedre | 21/05/2020 14:40
  À Punt NTC

  Imatge aèria de Parc Sagunt / Generalitat Valenciana

  La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat millorarà els accessos a Parc Sagunt amb la construcció d’una rotonda en la carretera CV-309, en el terme municipal de Sagunt, que té un pressupost de licitació d’1,3 milions d’euros.

  El parc empresarial Parc Sagunt està en ple desenvolupament, la qual cosa aconsella millorar els accessos: d’una banda per a augmentar la seguretat viària, i per l’altra, incrementar la capacitat dels accessos per a canalitzar majors volums de trànsit i millorar la funcionalitat.

  Per a aconseguir aquests objectius, la Generalitat ha licitat l’obra, que consisteix en la construcció d’una rotonda de gran diàmetre centrada en la mitjana actual de la carretera CV-309, que també permetrà el canvi de règim de circulació que implica el pas de doble calçada a calçada única.

  A l’anell de la gran rotonda es connectaran els carrils dimensionats per al trànsit pesant. A més es millorarà la connectivitat del parc empresarial amb la CV-309, i s’habilitaran en aquest accés tots els moviments i es preveu que es disminuïsquen els conflictes de trànsit que s’ocasionen en el canvi de secció de la carretera CV-309, de doble a calçada a calçada única.

  Amb més de tres milions de metres quadrats bruts, Parc Sagunt és un dels majors parcs empresarials d’Europa, un punt neuràlgic de producció i negoci en el centre de l’Arc Mediterrani, a més d’un pol d’atracció d’inversions.