El Getafe deixa l'Elx en llocs de descens

L'expulsió de Marcone ha sigut la clau de la derrota dels de Jorge Almirón.

Barragán, en una acció del partit

El Getafe, amb un home més des de l'expulsió de Marcone en el minut 51, no ha tingut pietat de l'Elx per a sumar tres punts, que eren vitals per als dos equips. Els il·licitans s'han avançat en el minut 4 amb el gol de Guti, però el Getafe ha reaccionat abans d'acabar la primera meitat per a igualar l'encontre i sentenciar en la segona part amb els gols de Mata i Rodríguez. L'Elx suma 11 jornades sense conéixer la victòria i entra en la zona de descens, si bé ha jugat menys partits que els rivals directes.

La primera meitat ha estat igualada en tots els aspectes. L'Elx ha aprofitat la primera oportunitat que ha tingut. En el minut 4 Raúl Guti, venint des de la segona línia, ha rematat una centrada de Barragán per a fer l'1 a 0. Un avantatge que no han sabut mantindre davant de l'espenta del Getafe. El conjunt que dirigeix Bordalás ha buscat l'empat i l'ha trobat en el minut 39, obra de Cucurella després de rematar amb el cap una centrada de Portillo. Abans de passar pels vestidors, els de Jorge Almirón han tingut una ocasió molt clara per a tornar a posar-se per davant, però Pere Milla s'ha trobat amb una gran resposta del porter Rubén Yáñez.

L'expulsió de Marcone en el minut 51 ha marcat l'esdevenidor del partit. El Getafe s'ha fet avant i Almirón ha buscat la reacció donant entrada a Nino, Dani Calvo i Víctor per Guti, Josan i Diego. Era el minut 66, però dos minuts més tard venia el segon gol del Getafe. Edgar Badia ha rebutjat un tir sec de Take Kubo i Mata s'ha avançat a la defensa il·licitana per a establir l'1 a 2. La sentència ha vingut en el minut 85, quan Ángel Rodríguez ha transformat el penal que Gonzalo Verdú havia fet al mateix Rodríguez.