El Llevant encaixa una maneta del Barça i el València cau contra l'Sporting de Huelva

Cap dels dos equips aconsegueix sumar algun punt en una jornada negra.

Derrota severa del Llevant contra el líder de la Lliga Primera Iberdrola

El València ha perdut 2 a 1 en la seua visita a l'Sporting de Huelva, mentre que el Llevant ha encaixat 5 gols contra el líder, el Barcelona.

En els prolegòmens del duel disputat a l'estadi Johan Cruyff, la jugadora Sandra Gili rebia una placa com a agraïment per les set temporades que milità en les files del Barça. La tàctica, evidentment defensiva, de Maria Pry per a contindre els atacs del rival resultava efectiva fins al minut 39, moment en què el conjunt barcelonista aconseguia trencar l'empat. Una centrada des de la banda esquerra de Leila, li deixava el baló en òptimes condicions a la noruega Graham Hansen, que no perdonava i batia la portera visitant, Sandra Torres. Poc abans de complir-se el temps, la mateixa davantera era tombada en l'àrea i l'àrbitra no dubtava a assenyalar el punt fatídic. Alexia era l'encarregada de convertir el llançament en el segon del conjunt blaugrana.

Domini total del Barcelona en la segona part

En la segona part, no variava l'escenari, amb un Barcelona bolcat sobre la porteria rival i un Llevant intentant evitar que el marcador s'ampliara en contra. La noruega Graham tornava a disposar d'una gran ocasió, però estavellava el baló en el pal. I en una altra oportunitat clara, la fusta tornava a aliar-se amb el conjunt granota i rebutjava primer el travesser i després el pal esquerre un xut de Bonmatí. Tres minuts abans de complir-se el temps reglamentari, començava el festival golejador del conjunt local. Dues dianes en dos minuts de Jennifer Hermoso, que ja en suma 10 aquesta temporada, posava el 4-0 en el marcador i sense temps de respirar arribava el definitiu, obra de la francesa Hanraoui en aprofitar una centrada de Candela. El Barça es consolida com a líder.

El València se'n torna de buit de Huelva

El València, per la seua part, visitava el Municipal Manuel Pérez Macario de Rocana del Condado per a veure's les cares amb l'Sporting de Huelva. Començava encarrilat el partit per a les d'Irene Ferreras en anotar en el minut 17 Mari Paz el primer gol valencianista. En el 29, una falta penjada per Elena Pavel era cabotejada per Cinta Rodríguez, però el remat no tenia conseqüències.

Però sí que aconseguien les andaluses la igualada en el 33, en espentar Mascaró a boca de canó una treta de córner de Castelló. La davantera de l'Sporting era la més incisiva en atac i aconseguia crear perill en algunes ocasions més. Tanta era la insistència que en el 64, marcava el segon per al seu equip en aprofitar la treta d'una falta botada per Irene Rodríguez. El llançament d'una falta per part de Sandra podia haver significat l'empat a dos, però el baló colpejava en el travesser i el conjunt andalús sumava així la segona victòria de la temporada.