El Llevant no pot amb l'ElPozo Murcia i el Peníscola cau a la pista de l'Osasuna Magna

Els granotes van sumar la tercera derrota consecutiva a casa, mentre que els del Baix Maestrat estigueren prop de l'empat.

Jornada negativa per al Llevant i el Peníscola.

La jornada nou de la Lliga Nacional de futbol sala no ha sigut positiva per a cap dels dos representants valencians, que van perdre els seus compromisos. El Llevant va caure 3-5 a casa davant d'un dels equips més forts de la categoria, l'ElPozo Múrcia, mentre que el Peníscola encaixava una ajustada derrota per 3-2 a la pista de l'Osasuna Magna.

El conjunt granota tenia un difícil compromís al Municipal de Paterna on rebia la visita d'un ElPozo Murcia que persegueix de prop els dos equips que encapçalen la classificació, el Movistar i el Barça. Se situaven per davant els murcians amb un gol de Pol Pacheco, que Prieto no va poder detindre. Abans d'anar al descans, Alex marcava el segon de vaselina i posava l'equip visitant en clar avantatge. En la segona part, els murcians augmentaven encara més la seua renda amb una diana de Valerio. Poc després, el capità Carlos Márquez reduïa les diferències i Fernando en pròpia porta donava esperances als locals de poder remuntar el partit.

Però Felipe Valerio en el minut 34 deixava clar que els rogets no pensaven permetre's més errades i posava el quart en l'electrònic. Els de Diego Ríos encara aconseguien acostar-se de nou amb un gol de Gallo, però tot quedava en un miratge perquè Alberto García sentenciava el duel amb el cinqué i definitiu. El Llevant va encaixar així la tercera derrota consecutiva com a local.

El Peníscola va caure a la pista de l'Osasuna Magna

El Peníscola estigué a punt de donar la sorpresa a Anaitasuna però, finalment, l'Osasuna Magna s'imposà en la seua pista per un ajustat 3-2. Arcana trencava la igualtat inicial només començar el partit. A partir d'aquest moment, l'enfrontament es va convertir en un intercanvi d'ocasions, però entre els pals i els porters evitaren que el marcador tornara a variar al llarg del primer període. Als tres minuts de la repressa, Josiko cometia un penal sobre Bynho i era expulsat per la falta i per les reiterades protestes posteriors a l'acció. Usín transformava la pena màxima i posava el dos a zero en el marcador. Però els del Baix Maestrat no es van rendir i Isi, amb un tir des de la frontal, batia el porter rival i retallava les diferències. Araça tornava a sentenciar un contraatac dels locals i feia pujar el tres a un. La decisió de Juan Luis Alonso d'introduir la figura del porter jugador va donar fruit i Dani Montes anotà per als castellonencs, cosa que va donar emoció als últims minuts. Però no va poder ser i els punts es quedaren a casa dels navarresos.